Hogyan legyek nagyobb partyarc?
Az új barátom gyakran visz házibuliba a haverjaihoz. Általában 4-en vagy 5-en vagyunk.
Szoktunk inni, jól is érzem magam, sokat nevetek.
Inkább az a baj, hogy mindenki viccelődik egymással meg nyomatja a hülye dumát ,de nekem ez nem megy. Ha valaki viccből beszól azt se tudom lereagálni mert nem jönnek a szavak.
Félek hogy ez miatt rossz fényben tűnök fel,hogy keveset beszélek.
Hogyan lehetne ezen változtatni?
19l
De már kb.5x találkoztam velük ilyen házibuli alkalmával. Ők nagyon nyitottak próbálnak hozzám szólni, csak egyszerűen én nem tudok olyan vicceset visszaválaszolni.
Az előző párom barátaival még rosszabb volt mert ők meg hozzám se szóltak egyáltalán és kiutáltak, most nem akarok így járni.
Nem mindenki vicces, nem mindenkinek vannak frappáns reakciói, és nem is kell, hogy mindenki ilyen legyen. Te nem vagy a viccelődős fajta, szerintem ezzel semmi gond nincs, és normális emberek megértik ezt és nem rosszallanak emiatt.
Ha nem ilyen típus vagy, hiába erőlködsz, de sose leszel olyan, max fejleszteni tudod a kommunikációs készségedet, de ezzel jó humorérzék pl. nem fog jönni.
fszért nem lehet a kérdésre válaszolni? az utolsó 3 előttem levő válasz jellemzi a gykori szívonalát..
MIért baj az ha valaki kicsit viccesebb , vagy el meri engedni magát egy buliban? A kérdező írta jól érzi magát velük , tehát nem bsztatják csak szórakoznak együtt. Amúgy ne változz meg , ha feloldódsz az is jó ha nem az is , csak ne görcsölj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!