Nagyobb pénzösszeget ha nyernétem, mondjuk 4 milliárt forint, akkor mire költenétek, hogyan folytatnátok?
A mostani munkahelymet, megvenném, felgyujtanám, földbe döngöltetném, ,be hintetném sóval, aztán betemettetném jó mélyre
Adnék a rokonoknak, barátoknan, aztán életem végéig elélnék belőle
Vennék egy házat magamnak, plusz a szüleimnek, testvéreimnek, segítenék annak aki az életben a legtöbbet segített nekem.
Meg vennék még jó pár ingatlant, amit olyanoknak adnék ki olcsón, mint pl egyedülálló szülő, nehez körülményék között élőknek.
Befektetném a nagy részét, például vennék lakásokat kiadási célra.
Építtetnék egy nagy házat, eléggé elzárva az emberektől és nem is biztos, hogy Magyarországon.
Kényelmesen berendezném. Nem szándékosan urizálóan, de kényelmesen.
Lenne egy szoba terepasztalnak és egy szoba fitneszgépeknek.
Soha többé nem dolgoznék munkahelyen és fél-önellátó életet élnék. Lennének tyúkjaim, gyümölcsfák, konyhakert.
Ha lenne még energiám, írnék az életemről, hogy milyen volt enyhébben "kattantként" felnőni, blogolnék a főztjeimről és a kézműves termékeimről.
Berendezném kényelmesen az életem.
Város szívében egy kényelmes, tetőteraszos berendezett lakás, Balaton-felvidéken egy szuper nyaraló, jó kocsi, a további megélhetésemet biztosító bankbetét (aranyfedezettel), többit a gyerekemnek adnám.
Hmm ami még nem volt-
Jópár helyen plasztikáztatnám magam, megnyitnám a helyet aminek az ötlete jóideje a fejemben van, na meg talán még 1-2 fajta üzletet amire szintén sokat gondolok hogy de jó lenne, aztán ha ezek mennének lehetne többet, fogadnék egy angol anyanyelvű tanárt aki az egész családunkat tanítaná igen aktívan, gyakran utaznánk hogy a gyerekeink is megismerjék a világot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!