Csak engem zavar, hogy nagyon sokan nem tudják, hogy hogyan szokás pontozni x/y alakban?
Figyelt kérdés
Rengetegen ha mondjuk valamire 10 pontból 8-at akarnak adni akkor 8/10 helyett (ami ugye a helyes lenne) 10/8-akat írkálnak.
Pedig nem kell hozzá még csak okosnak sem lenni, hogy rájöjjenek, hogy a 10/8 > 100% tehát nincsen értelme.
2019. dec. 29. 10:32
1/8 anonim válasza:
8/10= 8 pont a tízből
10/8= 10 pontból 8
tádáám
3/8 anonim válasza:
Engem meg maga a pontozás zavar. Mert ami nálad 7es, az nálam lehet 10es.
4/8 anonim válasza:
Én boldog vagyok, nem érzem kötelezőnek hogy minden apró szarságon háborogjak. Aztàn mi vagy te valami zsűritag vagy bìró? Nekem nem is kell pontoznom semmit egész életemben. És ha azt látod hogy 10/8 akkor lefagysz? Úgyis tudod mit jelent...
5/8 anonim válasza:
Az élet nem matekóra. A hétköznapi életben van, hogy a megszokás felülírja a matematika jelölésmódokat.
Egyébként meg nyilván nem csk téged zavar, de mi a fenének ezen rugózni?
6/8 anonim válasza:
Engem is zavar. Én csak szimplán hülyének nézem őket.
7/8 anonim válasza:
Engem nem zavar, megértem így is. Ha valakinek pl. rossz a helyesírása, az se zavar, max. ha nagyon elír valamit fogom a fejem vagy nevetek egy jót és minden megy tovább. :D
8/8 anonim válasza:
Nem zavar,mert tudom pontosan hogy akarta érteni.
Szerintem ezek pitiáner "problémák".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!