Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tudna segíteni valaki abban,...

Tudna segíteni valaki abban, hogy mennyire normális, ha egy felnőtt ember a másikat napi szükségletei elvégzésében figyeli?

Figyelt kérdés
Szándékosan nem magyarázza meg az értelmét, saját kapcsolatait kialakítja, de a másikat konkrétan rossz hírbe hozza annak ellenére, hogy az kijelentette, hogy nem kívánja a közelében látni, közli, hogy nem bírná azt ki, és kiforgatja a másik mondanivalóját, amire nem ad magyarázatot, csak nem hagyja hogy a másik normális életet élhessen, és végig kellejen nézni, ahogy az vad idegen nőket hajkurászik, magát mossa tisztára, holott nőkkel beszélget alattomosan.
2019. dec. 27. 15:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem lakom az illetővel egy levegőt sem tudnék ezzel szívni, én elköltöztem külön országba ezt követően.

Csak ez a senkiházi lovagolt, azóta is jó színben mutatja magát élvezi az életet.

Oh és közölte, hogy én fizessek neki esetlegesen pénzt, ha ő kap egy ingyen lakást!

Sajnos egy gimnáziumba és egyetemre jártam az illetővel ezért bíztam meg benne.

2019. dec. 27. 16:30
 12/21 A kérdező kommentje:
Ezért járat le a mai napig!
2019. dec. 27. 16:31
 13/21 A kérdező kommentje:
Úgy hogy semmi közöm hozzá de a fb-on figyel, ha jól érzem magam belém vágatja a fejszét is!
2019. dec. 27. 16:32
 14/21 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm!
2019. dec. 27. 17:19
 15/21 Metionin ***** válasza:
Ha nem kell vele élned akkor hagyd a francba, én már akkor kivágtam volna amikor rájöttem hogy figyel a wc-n. Most ha te már messze laksz tőle, akkor mit érdekel hogy ő mit csinál? Szard le, fészbukon meg tiltsd le és tégy úgy mintha nem is élne az illető.
2019. dec. 27. 17:30
 16/21 A kérdező kommentje:

Jó! Az teszem!

Köszi! Jól jött...!

2019. dec. 27. 18:33
 17/21 A kérdező kommentje:

Egyébként magánnyomozó, lehet szakmai ártalom.

Bocsi, ha indulatosabban magyaráztam el!

ÉS köszi még egyszer!

Szeretnék élni!

2019. dec. 27. 19:01
 18/21 A kérdező kommentje:
Lehet azt képzelte én vagyok a kutyája ez elég sértő! :(
2019. dec. 27. 20:54
 19/21 anonim ***** válasza:
Keress egy pszichiátert, akivel megoszthatod az érzéseidet!
2019. dec. 27. 20:59
 20/21 A kérdező kommentje:

Mint írtam már tettem azért, hogy jól érezzem magam, valamint a válaszolók is kikérték maguknak, hogy bárki így viselkedjen velük.

Te biztos hasonló kedvességre vágysz legbelül, hogy nem tudsz segítő módon hozzáállni a témához.

most írtam 2 bejegyzést az egészséges táplálkozás rovatba olvasgasd azt és vegyél szemellenzőt, úgy jobb az élet...

Ellenkező esetben nem értem miért válaszolsz vagy mi a szándékod.

2019. dec. 27. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!