Mi a véleményetek Michael Jacksonról?
Kíváncsi vagyok, hogy most így 2019 végén mit gondolnak róla.
Én személy szerint imádom, örök kedvenc.
-Remek énekes és táncos.
-Világ híres előadó
-Gazdag
-Halott
-Valószínűleg pedofil, de ha még sem az egyértelműen nagyon furcsa és beteg ember. Ha igaz az ő és családja oldalán megfogalazott dolgok, azaz nem az ellene felhozott vádak már az nagyon furcsává teszi a szememben.
-Személyes véleményen a zenéiről meg hogy nem igazán szeretem, de van olyan pillanat, amikor ha a rádióban meghallom nem kapcsolok el, de keresni soha sem keresem a számait.
-Nehezen hiszem el, hogy 2019ben is téma.
Tehetséges énekes volt, aki, oly sok hírességhez hasonlóan, nem tudta feldolgozni a sikert, a hírnevet. Kár volt a sok műtét.
Az Earth song-ja pedig ma még inkább ideális.
#5 Hagyjuk már ezt... Ha a perek nem elég bizonyítékok, akkor ott van még az is, hogy a saját testvére is beszélt arról, hogy Michael pedofil.
#3mas vagyok, és az ilyen kommentek csak alátámasztják amiről beszélek.
Ha a helyi buszsofőr kerülne bíróság elé gyerekzaklatás vádjával, és az ő testvére jelentené ki, hogy igenis pedofil, akkor senkiben sem lenne kétség az állítás igazsága felől. De úgy, hogy egy közismert és tehetséges férfiról van szó, ezért megy a tagadás.
Perek? 1993-as perben hangfelvétel volt hogy a csávó mondta telefonon, hogy sok pénzt fognak kicsikarni MJ-ből.
2005-ben ártatlannak ítélték.
Aki pedofil nem nyilvánosan csinálja, egyrészt. Ha nem nézel utána hogy zajlott az ügy (nem egy Michael Jackson fan oldalon hanem egy wikipédián) akkor minek kevered a szart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!