Ti mit gondoltok Michael jacksonról? (Bővenben lent)
Tudom hogy már 11 éve meghalt.. de én soha nem felejtem el,és most jött ki az új 4 órás doku. film a Leaving Neverland,és elég nagy botrány lett. Arra vagyok kíváncsi h ti mit gondoltok öreg Mikeról! Mindenki elmondhatja most amit gondol,nem zavar ha a valaki szídja mint a bokrot,természetesen nem örülök neki,de kíváncsi vagyok rá hogy ti valójában mit gondoltok róla. És ha esetleg valaki arról beszél h nem halt meg az mutasson is valamit.. (pl:cikk,kép)
Mert mostanában MEGINT előkerült ez a téma! [link]
Halottról vagy jót, vagy semmit.
Halàla után könnyű minden félét mondani róla, úgy hogy nem tudja megvèdeni magàt.
Egy tehetséges ember volt.
Ami engem a leginkàbb zavar, az az hogy mindenki tudatlnúl àllítja róla hogy direkt "fehéritette" ki magàt.
Miközben ha kicsit utàna néznek, akkor kiderűl hogy vitiligó nevű betegségben szenvedett, amit ő maga mond el az Oprah showban.
Régen bement egy városka rendőrkapitányságra, hogy kíséretet kérjen és mindenki kinevette, hiszen azt gondolták, hogy csak imitátor.
MJ valójában nem is létezett!
@3as te nagyon vicces vagy, ja nem.
Michael Jackson nem volt pedofil. Nézz utana. Am MJ 10 éve halt meg, öreg Mike... 50 éves ember nem öreg a Leaving Neverland meg a 29-33 éveit dolgozza fel. Kiderült jo par helyen h a pénzről szolt ez a doksi.
Média Michael Jacksonról nagyon szeret fszsagokat kitalalni mert mas mint a tobbi…. Sok hülye meg elhiszi.
Hogy a szexuális zaklatások megtörténtek-e azt már tényleg csak az tudja akinek volt vagy éppen nem volt benne része de ezt állította.
De az biztos hogy ez a Michael Jackson egy súlyosan mentálisan beteg ember volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!