A celebek miért vallják be büszkén, hogy se nem főznek, se nem takarítanak?
És ezt a példát adják a világnak.
Minél toprongyabb életet élsz, annál menőbb vagy.
Normális emberként élsz? De béna vagy, meg szánalmas.
Remek egy világ.....
Őszintén szólva,ha a szupergazdagok nem élnének ilyen szinten,mint ahogy élnek,többet fizetnének az alkalmazottaknak,akkor egy átlag mezei dolgozó is megtehetné,hogy ezekre ne legyen gondja.
És valakinek még munkát is adnál.
De az emberek inkább megcsinálják,kihajszolják magukat,munka mellett.
Valójában miért dolgozol?
Szerintem ebben semmi furcsa nincs.
Hidd el,akik nem tehetik meg,hogy más főzzön nekik,azok nem is főznek napi szinte,és takarítani sem takarítanak annyit,mint akihez bejárónő jár,mert nincs rá erejük.
Valamelyik hétvégén karácsonyi műsor keretén belül Cserpes Laura volt a városunkban. 1 dalt és 2 percet bírtam ki. A színpadon több ember előtt vihogva ismerte be valamiről, egy hangszerről, hogy nem is ismeri és hogy látszik, hogy szőke, ezt ő mondta saját magáról. Úristen, néhány agysejtem elment ekkor.
Ez a színvonal. Pénz van, de ész nincs. Azt hiszik ezek a közszereplők, hogy ők a valakik, mert pénzük van, de érzelmi intelligenciájuk biztos a béka se..gge alatt van.
Pedig nincs is jobb egy házi készítésű ételnél. :)
"Rendesen kínos volt nézni a műsort"
De azért nézted. :D
Látod, pont Te vagy a célközönség, az irigykedő proli, aki vérben forgó szemekkel nézi és újságolja másoknak, hogy a "celebek nem főznek, nem takarítanak!!!". :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!