Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sajat magamat idegesitem fel,...

Sajat magamat idegesitem fel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Utalom peldaul mikor apam idegbetegeskedik es azt kell hallgatni, de ez csak ritkan van, viszont sokszor csak ra gondolok hogy ideges, es en is az leszek, pedig csak a fejembe jatszodik le,hogy az. Vagy peldaul a utalom mikor tesom a pasijaval vinnyog(nem, nem szexelnek, csak rohogcselnek rohadt hangosan meg stb es attol harsog az egesz lakas) es meg itt sincs pasija de en mar felidegrsitem magam mert arra gondolok hogy majd mrgint azt kell hallgatnom es ilyenkor mar sajat gondolataim miatt tiszta ideg leszek. Mit tehetnek vagy mitol van ez?
2019. dec. 21. 23:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Meditálj.

Mikor megjelenik a fejedben a gondolat, mondd azt, hogy most nem.

Először nehéz lesz, de idővel alakul.

Hidd el, megéri.

2019. dec. 21. 23:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Elterelés, helyettesitö gondolatok, érdeklödès fokuszàlàsa, foglald le magad.

Pl amikor en a baratommal azon kinlodunk hogy szakitunk e akkor kb az sem tudna erdekelni ha a földet veszélyeztetné egy marslako, ha netezem nem erdekel hogy üvölt a szomszed, vizsgaidöszakban az sem ha összedöl a hàz, ha hobbinak élek megint meg azt sem tudom mi van körülöttem, stb

2019. dec. 22. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!