Mit lehet kezdeni egy nagyon zárkózott emberrel?
Van egy férfi akit megszerettem. Én sem vagyok közömbös a számára, de nem jutunk egyről a kettőre. 38 éves hajadon, pedig a külsejével semmi probléma és nagyon kedves is, viszont nagyon eltud merülni a kis világába és ilyenkor nem lehet felőle hallani. Amit még tudok és lehet ez miatt is komplexusos, hogy nagy türelem kell hozzá az együttléteknél, mert nem úgy működik neki ahogy szeretné. Szerintetek nekem hogyan kéne hozzá állnom? Nyomulni nem akarok, lehet azt sem venné jó néven. Próbáltam már beszélni vele ezekről a dolgokról, de tereli a szót, olyan mintha inkább homokba dugná a fejét.
Köszi
Én ugyan ilyen férfiba szerettem bele csak ő fiatalabb (21), lassan 3 éve várom hogy na majd biztos most megnyilik. Bár az elejéhez képest haladtunk, de csak éppen hogy.
Ha van végtelen türelmed akkor várj hátha, de készülj fel mert az ilyen emberekhez óriási türelem kell.
12es vagyok
Egyébként nálam is az van hogy mondta hogy a csalódás után amin átment nem akar komolyat, mert neki nem menne a felelősség.
Igy a szexkapcsolatba maradtunk.
És 3 év kellett ahhoz hogy athivjon saját magától a házába.
Eddig nem is említette.
Csak azért megfordul a fejembe hogy egy életen át nem várhatok rá.
Patt helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!