Pszichológus, vagy pszichiáter foglalkozik zárkózott, visszahúzódó, önbizalomhiánnyal küszködő emberrel? Melyik ír gyógyszert, és melyik beszélget?
Pszichiáter kezel gyógyszerrel, őket kerüld el amilyen messzire csak tudod, ha nem akarsz totál megzakkanni.
Pszichológus valóban segíthet, de általában nem olcsó mulatság.
Sztk-ban van pszichológus is én oda jártam, és ingyenes.
Nem volt beutalóm, csak annyi, hogy magamtól elmentem a pszichiátriára és ők ajánlották a pszichológust aki náluk rendel
Én TB által finanszírozott pszichiáterhez jártam, aki semmit nem beszélgetett velem, csak felírta a gyógyszert, aztán amikor látta, hogy semmit nem használ, adott beutalót (én is nagyon zárkózott, visszahúzódó, nulla önbizalommal rendelkező ember vagyok) és most -szintén- tb által finanszírozott pszichológushoz járok kognitív terápiára.
Szerintem ebben a háziorvos tudna első sorban segítséget nyújtani. Magándokikkal nincs tapasztalatom, de szokták mondani, hogy nekik nem érdekük, hogy meggyógyulj....
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!