Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legdurvább tapasztal...

Mi volt a legdurvább tapasztalatod bunkó bolti pénztárossal?

Figyelt kérdés

A minap történt egy eset, amikor a sorban előttem álló, éppen soron következő vásárló zöldségére telibe rátüsszentett a pénztáros, konkrétan látszott, ahogyan a nyálcseppek repülnek xD. Nemhogy eltakarta volna a száját, még bele is hajolt a mozdulatba. Ezután a vásárló kikérte magának, hogy azért ez elég durva, erre még "ennek" ált feljebb.

Nektek milyen hasonló jellegű tapasztalatotok van, amikor a kesrekedelmi kiszolgálásnál bunkón viselkednek? És milyen jellegű üzletben történt?

2019. dec. 20. 21:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
#20 nem az zavart, hogy nincs, ez előfordul bárhol. Ahhoz viszont nem tudom, hogy honnan veszi a bátorságot egy eladó, hogy szemtől szembe pofákat vágjon és lefikázza a vevőt.
2019. dec. 22. 19:02
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Volt pár.

- SPAR: vettem egy kézitükröt náluk, és a pénztáros 3x megjegyezte, hogy szerinte milyen ronda (az volt a legviccesebb az egészben, hogy a nőnek félig lenőtt padlizsánszínű haja volt, az az tényleg szép :D)

- Rossmann: akciós tálból vettem el egy rúzst, rajta volt matrica az árával. Nő lehúzza a pénztárnál, nagyobb ár jelenik meg a kijelzőn, és elintézi annyival, hogy "a drágább áron számolom fel, jó?"... visszaválaszoltam, hogy "nem, nem jó, nem az az ár van rá kiírva"... erre puffogva, direkt a pénztárgépet csépelve, sóhajtozva begépelte a jó árat, odab.ta hozzám a cuccot, és el sem kösznt fizetés után

- megyek be plázás ruhaboltba még tinikoromban, túlsúlyosan (de kb. 42es méret lehettem akkor is, tehát konfekció), erre az eladónő (ilyen tipikus műkörmös, sárgára szőkített póthajú, rágócsámcsogós típus): "Itt csak vékonyaknak áruluuuuuuuuuunk!" (mondjuk árultak táskát, ékszereket is, nyilván azt is csak a vékonyak vehetik fel :D)

- Avon üzletben egyszer kiakadt egy átkosból megmaradt nyanya, hogy feltételezni mertem, hogy ismeri az árnyalatok neveit

- Douglas sminküzlet - ez a legfrissebb nagyon durva sztori, 1-2 éves. Ez a nő nem feltétlenül volt annyira bunkó, mint az előzőek, csak nagyon inkompetens, és ezt enyhe bunkósággal próbálta leplezni. Szerettem volna egy hidegebb rózsaszín, mályvásabb árnyalatú rúzst, krémes hatással/finishsel... na már most, azt értem, ha egy random ember nem érti, hogy mi az a "hatás/finish" meg nem tudja, sminktermékeknél mi a különbség az állag meg a hatás között, de azért egy parfümériában dolgozó szakeladótól elvárná az ember. A nő azt sem tudta, mi az a mályvaszín, és pont ezért nem értette, mit kérek, de nem vallotta volna be, erre elkezdte mondani, hogy "jaj, az neked nem állna jól, az a jeges rózsaszín... de különben sem azt kéred szerintem, mert a mályva az barna". És mutogatja nekem a csillogós hatású rúzst, merthogy de hát az krémes, mert nézzem, milyen szépen siklik...

2020. ápr. 15. 18:28
 23/25 anonim ***** válasza:

Az alábbiak ugranak be hirtelen:

1. Termék ára rosszul volt kiírva. A pénztáros annyit mond, hogy "látom, hogy az árcetlin 500 Ft van, de igazából 800 Ft. UGYE így is jó?". Mondom, "nem, mert nem ez az ár van rajta". Ekkor bedurcázott a pénztáros, leb.ta a terméket elém nagy svunggal, és el sem köszönt, miután kifizettem.

2. Pénztáros 3x megjegyezte, milyen ronda a kézitükör, amit vettem magamnak (majdnem odaszóltam, hogy a maga lenőtt természetellenesre festett padlizsánlila hajánál nem csúnyább)

3. Ruhabolt, mennék be, csámcsogva rágózó kilométeres műkarmos hidrogénszőke póthajas affektáló nőszemély, köszönés nélkül: "Itt csak vékonyaknak áruluuuuuuuuunk" (még jó, hogy táskát akartam venni, nem tudtam, hogy az is súlyhoz kötött)

4. Metrómegálló, Avon márkabolt - átkosban szocializálódott nyanya eladó fel volt háborodva, hogy azt mertem feltételezni, ismeri a termékek neveit (annyit kérdeztem, hogy van-e készleten az XY árnyalatú rúzs).

2022. nov. 10. 02:32
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
na basszus, most látom, ezt már megválaszoltam évekkel ezelőtt :D...
2022. nov. 10. 02:33
 25/25 anonim ***** válasza:
29%

Olyan nagyon durva eset nem volt, a fősuli alatt Bpn egy kimosott ezressel próbáltam fizetni egy pékségben, erre a nő meggyanúsított, hogy hamis, egy kekeckedő vásárló mondta, hogy szerinte is.

Mondjuk ha annyira biztos volt benne, hogy az, nem értem, miért nem hívott rendőrt.

A többi meg a szokásos: vén kövér eladónő félreértette, mit kérek a pékségben, és még ő háborodott fel, mikor nem annyi pénzt raktam ki először.

Ja meg pár éve kb. 05 59 perc 50 másodperckor akartam bemenni egy dohányboltba, erre a bolt előtt bagózó mélysötét eladólány hisztizni kezdett h még nincs 6 óra, de mire kimondta, már harangoztak, hogy 6 óra :)

A dohánybolti eladók híresen ostobák és bunkók.

2023. márc. 8. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!