Mi volt a legdurvább tapasztalatod bunkó bolti pénztárossal?
A minap történt egy eset, amikor a sorban előttem álló, éppen soron következő vásárló zöldségére telibe rátüsszentett a pénztáros, konkrétan látszott, ahogyan a nyálcseppek repülnek xD. Nemhogy eltakarta volna a száját, még bele is hajolt a mozdulatba. Ezután a vásárló kikérte magának, hogy azért ez elég durva, erre még "ennek" ált feljebb.
Nektek milyen hasonló jellegű tapasztalatotok van, amikor a kesrekedelmi kiszolgálásnál bunkón viselkednek? És milyen jellegű üzletben történt?
Calzedonia üzletben kérdeztem a huszonéves eladó csajszit, hogy van-e esetleg xy színű harisnyájuk. A csaj végigmért, mély undor ült ki az arcára és lesajnálóan azt válaszolta, hogy "a te méretedben? Nincs."
Magas, vékony nő vagyok, szóval nem valami extrém, az átlagostól eltérő testalkat, amire ne lehetne ruhákat találni szinte bármelyik üzletben. A mai napig nem értem.
Ez már nem konkrét eset, de többször is előfordult olyan üzletekben, ahol nem lehet csak járkálni és kiválasztani, ami tetszik, hanem ahogy belépsz, azonnal rád repülnek az eladók, hogy miben segíthetnek. Többször volt, hogy mondtam, mit szeretnék (pl kék színű felsőt, lapos talpú cipőt), aztán sorra ajánlgatták nekem a piros felsőket és a magas sarkú cipőket, majd fel voltak háborodva és pofákat vágtak, csapkodtak, puffogtak, bunkóskodtak, mikor már vagy három olyan terméket mutattak, ami véletlenül sem olyan, mint amit kértem és még mindig nem tetszett egyik sem.
Szenteste egy kisbolt volt nyitva, ahol egy fel kilo lenyeret vettem, 10 forint hianyzott az arabol (nagyon dragan adta nyilvan karacsonyi nyitvatartas miatt), megmondtam, hogy visszahozom azt a 10 forintot.
Nem engedte el.
12, magas vagy és vékony? Nyilvánvalóan irigykedett és így igyekezett kompenzálni a csaj.
Velem történt: egyik barátnőmmel kürtős kalácsot akartunk venni egy pékségben, ki is választottuk és odaálltunk, hogy fizetnénk. 2 eladó volt, ebből 1 épp kiszolgált, a másik telefonon pletyizett. Aki kiszolgált látta hogy arra várunk hogy fizethessünk, és szólt a mellette levőnek hogy foglalkozzon velünk, mire visszaszólt neki, hogy ő most épp beszélget és mi majd ráérünk akkor, ha ő befejezte.
Ott kellett volna hagyni, de kicsik voltunk és a meglepettségtől földbe is gyökerezett a lábunk. Ma már otthagynám a francba.
Amikor a barátom fizette be a telefonszámláját, és egy tépett 500-ast kapott vissza, udvariasan megkérte az eladót, hogy cserélje ki, mire az felkapta a vizet és idegbetegen rángatta a pénztárfiókot hogy mind olyan! De aztán mégiscsak sikerült odavetnie nekünk egy sértetlent. :D El se köszönt.
Voltak még, majd leírok még párat, ha eszembe jutnak.
Ismerőssel mentünk ruhát nézni. Egy butikba mentünk be nem tudom mi ezekre a kapualjban található kis ruhaüzletekre a legmegfelelőbb kifejezés. A tulajdonosnő leoltotta az ismerős lányt, hogy ilyen méretben nem árulnak ruhát, és hogy addig se menjen utcára amíg le nem fogy.
Még mondott mást is. Azt hiszem azóta is létezik ez a kis ruhaüzlet. Az az "extrém" ruhaméret ami ezt kiváltotta a nőből 40-42-es volt. Sajnos a bolt nevét elfelejtettem.
Ez a Calzedoniásról jutott az eszembe.
"12, magas vagy és vékony? Nyilvánvalóan irigykedett és így igyekezett kompenzálni a csaj."
Ő is vékony, csinos csaj volt, ezért nem értem 😂
#12es
Én is 180 magas vagyok,és 50 kg. Calezdoniaban dolgozom,erre a magasságra az M/L, vagy L méret kell a hossza miatt. Valószínűleg az eladó lány tudta fejből,hogy nincs belőle a nagyobb méret. Én is kb tudom miből milyen méretünk van még,főleg ha best seller.
Szóval nem kell megsértődni azon,ha mondja,hogy nincs a méretedben. Nem lekövérezett csak ha nincs hat nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!