Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az idös emberek tényleg...

Az idös emberek tényleg otthon tartják a pénzüket és nem bankban? És nem félnek hogy betörnek vagy leég a ház vagy bármi?

Figyelt kérdés
Ha ez igaz.

2019. dec. 15. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Fiatal vagyok és otthon tartom. Nem félek tőle, tűzálló széfben van ami a falba van építve, a fűtés titkos szerelőnyílásában amit nem festménnyel takartunk el, olyan mintha fal lenne, nem lehet észrevenni - de azért egy festmény is van rajta, hogy ne legyen feltűnő.
2019. dec. 15. 19:59
 2/8 anonim válasza:
85%
70-es házaspár, eladták a tokaji nemtudom hol a teljes szőlőföldet 80 millióért kp-ért. Azóta is ott van a házukban a 80 misi kb-ben egy nagy bőröndben amiben megkapták.
2019. dec. 15. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Termeszetesen van idos ember aki otthon tartja, es van idos ember aki bankban. Hiszen nem tavalyi talalmany a bankrendszer. Es vannak fiatalok akik otthon tartjak, es vannak fiatalok akik bankban. Annyira kell tartani a betoro tolvajoktol, mint egy ujabb - es hamarosan bekovetkezo - volagvalsagtol amikor integethetsz a vagyonnal. Van, aki szerint a bank sem 100% biztonsag. Naiv az, aki azt hiszi! :D
2019. dec. 15. 20:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak, akik otthon tartják a pénzüket, idősek és fiatalok egyaránt. Lehet, hogy ők félnek egy betöréstől vagy tűztől, de az állami einstandtól vagy egy bankcsődtől még jobban tartanak.
2019. dec. 15. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az idős ember megélt pár államosítást, megélte mikor a magán nyugdíj-t beolvasztották majd eltűnt, megélte a válságot, megélt akár pár személyes esetet mikor a bankok vagy a kormány ilyen-olyan címszóval elemelte a befektetését.

Így nem lep meg hogyha félnének attól amit írtál, de a múltbeli tapasztalatokból kiindulva így is sokkal valószínűtlenebbnek tartanák ezeket a veszélyforrásokat.

2019. dec. 15. 23:37
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
Én 25 éves vagyok, minden pénzem itthon van kp-ban és forgatom. Amíg munkahelyem volt és számlára utalták a fizut, akkor is első dolgom volt levenni 10-én. Hasitasi nem kér kódot, az az enyém ami itt van a kispárna alatt, nem bízok a kapzsi bankokban, meg miért hagynám hogy ők használják a pénzem, ha én is tudom. Gondolom így van sok idős is, de nem csak ők
2019. dec. 15. 23:59
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom nem félnek. Én számlán sem tartanék pénzt, mert az infláció elveszi évről évre egy részét. 1 millió forint évente nagyjából -30 ezerrel ér kevesebbet a párnacihában vagy széfben. Persze, ha valaki így érzi biztonságban a pénzét és hajlandó ezért ennyit "fizetni", akkor nincs gond.
2019. dec. 16. 10:05
 8/8 anonim ***** válasza:
81%
Annak az esélye, hogy betörjenek valahová, alacsonyabb, mint annak, hogy a bank elcsipegesse a számládról különböző jogcímeken a pénzt. Ha az embereket nem kényszerítené bele a ma aktuális társadalom a bankvilágba, hidd el, hogy az embereknek legalább 70 %-a szívesen állna sort egy iroda előtt, amikor a fizetését veszi fel, mint hogy az otp és társai nyúlják le orrba-szájba.
2019. dec. 17. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!