Miért néznek sokan hülyének hogy én nem adnék oda se pénzt se telefont? Te odaadnád?
Figyelt kérdés
Ha utcán ki akarnának rabolni. És fegyvert fognának rám(kést vagy akármit) én akkor se adnék semmit. Munkahelyen szólt a rádió és mondták benne hogy BP-esten tinik fegyverrel raboltak ki egy felnőtt férfit. Én meg megszólaltam én oda nem adnék semmit, mindegy hogy kik azok, hányan vannak, mivel jönnek. Nem azért mert nem tudnék venni mondjuk másik mobilt, hanem azért mert férfi vagyok. És én elvből nem hódolok be senkinek. Főleg meg tiniknek, felnőtt férfi létemre. Ha rám támadnának nekik mennék. Egyedül is akár nem vagyok fosi. És mindenki engem néz hülyének meg mondják ők inkább odaadbának mindent. Most kajak én lennék a hülye tényleg? Mert én meg azt mondom nehogy már.2019. dec. 14. 16:14
21/22 anonim válasza:
Hát... Én azt mondom, hogy én se adnám oda, mert max megölnek, és? Amúgy is meg akarok halni. De valószínűleg annyira megijednék, hogy mégis odaadnám, ha ilyen helyzetbe kerülnék (lány vagyok).
Egyébként én a terroristákkal vagyok így. Ha egy betörő akarna megölni, vagy egy pszichopata, az nem érdekelne, még meg is köszönném. De ha foglyul ejtenének a terroristák, akkor az utolsó pillanatig küzdenék, már csak azért is, mert annyira gyűlölöm őket, és nem akarom, hogy miattam jól érezzék magukat, nem akarok én is egy strigula lenni az áldozataik között.
22/22 anonim válasza:
Mert 20000-30000 forint miatt kockáztatod az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!