Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek sokan hülyének...

Miért néznek sokan hülyének hogy én nem adnék oda se pénzt se telefont? Te odaadnád?

Figyelt kérdés
Ha utcán ki akarnának rabolni. És fegyvert fognának rám(kést vagy akármit) én akkor se adnék semmit. Munkahelyen szólt a rádió és mondták benne hogy BP-esten tinik fegyverrel raboltak ki egy felnőtt férfit. Én meg megszólaltam én oda nem adnék semmit, mindegy hogy kik azok, hányan vannak, mivel jönnek. Nem azért mert nem tudnék venni mondjuk másik mobilt, hanem azért mert férfi vagyok. És én elvből nem hódolok be senkinek. Főleg meg tiniknek, felnőtt férfi létemre. Ha rám támadnának nekik mennék. Egyedül is akár nem vagyok fosi. És mindenki engem néz hülyének meg mondják ők inkább odaadbának mindent. Most kajak én lennék a hülye tényleg? Mert én meg azt mondom nehogy már.

2019. dec. 14. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván csak elméletbe beszéltetek róla.

De én is tudok nagylány lenni, ha nem érzem a helyzet súlyát.

Azért nézhettek hülyének, mert ez olyan ki ha én nem felvágásnak hangzik

2019. dec. 14. 17:00
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Te aztán nagyon okos vagy, csak el ne süljön a fejed. Ne legyél soha olyan helyzetben, hogy késsel fenyegetnek, de majd kockáztasd meg, hogy elvágják a torkod egy ájfonér', meg 5 ezer forintért. A fotelból könnyű, az ijedtség sok mindenre képes.
2019. dec. 14. 17:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Jót mosolyogtam, amit írtál.:DDD Nincsen valami erős képzelőerőd...

Persze, mindenki ezt mondaná! Nem vagy fosika, de ha a való életben hirtelen késekkel szamurájkardokkal meg lőfegyverekkel hadonászna egy csapat, lemerném fogadni, ott helyben minimum hússzor -ha nem többször- bokán fosnád magad és rögtön megváltozna a véleményed!!

Hány ilyen történetet hallottam már. Kemenykedett nekem a gyerek,, hogy csak egyszer kössenek bele az ilyesfajta “jómadarak” és majd jól megmutatja nekik.

Majd egy szép napon meg belekötöttek “hasonló jó alakok” és sírva rohant haza az anyucikajahoz.

2019. dec. 14. 18:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy nem ér annyit egy telefon meg pár ezer forint, mint az élete. Szerintem ebben igazuk is van.

Az ismerőseid valószínűleg azért röhögnek ki, mert nem tartják hitelesnek, amit mondasz. Nagy szavakkal dobálózol, de vajon hány támadásban és verekedésben volt részed?

Nekem is vannak magukat úgy előadó ismerőseim is, mint ahogy te előadod magad. Az egyikükkel épp bulizni mentünk és egy utcán rákiabált egy random hajléktalan. A srác teljesen beparázott. Pedig előadta, hogy ő mennyire leverne mindenkit, aztán eddig tartott a nagy ereje...

Fiatalon keveredtem pár balhéba. Új környékre költöztem, elég rosszra. Kötöttek belém, próbáltak kirabolni, volt, hogy késsel fenyegetőztek és hasonlók. Nem futottam el, mert utolértek volna, de ott szó sem volt arról, hogy férfi vagyok vagy sem. Arról volt szó, hogy a dologból a legjobban jöjjek ki. Volt, hogy sikerült jól kiszövegelnem magam és volt, hogy az segített, hogy a családban tanultam verekedni. De, a legtöbb embernek ez nem megy döntés szintjén. Ott előjönnek benned érzések, ösztönök és azok döntik el leginkább, hogy cselekszel.

2019. dec. 14. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:
52%

Nem írom le, mit reagálnék ilyen helyzetben, mert még nem éltem át élesben hasonlókat. De 32 év alatt már kitapasztaltam, hogy a város melyik szegletébe nem érdemes menni gyalog, még nappal sem.

Ugyan van egy apámtól örökölt viperám, meg egy szép, vásárolt balisongom (pillangókés) is, de sajnos azokat nem hordhatom magamnál, mert illegális az utcán viselésük, azt meg nem akarnám, hogy a sünök vegyék el tőlem, a vipit vissza se kapnám és könnyen lehet, még ülnék is érte.

Ám van egy kis flakon SWAT-gázspricnim, szlovák import cucc, 2 méteres hatótávval ködszórófejes, az már legálban van nálam, szerencsére még nem kellett használni.

2019. dec. 14. 18:24
 16/22 anonim ***** válasza:
87%
Hagyjál már a hülyeségeiddel! Kinn az utcán, a való életben ha tényleg megtörténne beajulnal a félelemtől mint egy zsák szar
2019. dec. 14. 18:27
 17/22 anonim ***** válasza:
52%

Távolabbi rokonom is férfi volt, most meg félig lebénult arccal legenykedhet tovabb, per centi és szivenszurtak volna.

Munkatarsamnak is most gyógyult be a feje, hetekig úgy nézett ki mint a ketrecharcoknal a vesztes.

Stb, stb. Ér neked ennyit 5-10 ezer forint?

Nem azt mondom hogy az utolsó nyikhajtol is be kell rezelni, de nem árt ha fel ered az eroviszonyokat mielőtt chucknorris módba váltasz.

2019. dec. 14. 19:05
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
*felméred
2019. dec. 14. 19:06
 19/22 anonim ***** válasza:
6%
Ilyen kis mitugrászoknak adná oda a halál, ha látják rajtad, hogy nem hagyod magad akkor úgyis leszállnak rólad. Persze komolyabb fazonok ellen nincs mit tenni.
2019. dec. 14. 20:36
 20/22 anonim ***** válasza:
52%

Par evtizednyi vegyes harcmuveszeti tapasztalattal rendelkezem sport-szerue (karate-kungfu-kendo-thaibox sorrendben) es kevesbe “kotott” modon nemi utcai tapasztalattal is rendelkezem a temaban, sot van a kessel is tapasztalatom (en nem hasznaltam sosem, nekem ez sport), de szembetalalkoztam vele. Ezzel a tapasztalattal/hatterrel is kaptam szurast, megha nem is eletveszelyeset.

Ezzel azt akarom mondani, hogyha nincs harcmuveszeti tapasztalatod es a masik nem teljesen kutyauto, akkor ne legyel hulye, ne ugralj.

(Amugy ez pisztolyra is igaz, ha nem vagy kepzett benne komolyan, akkor rad nezve veszelyesebb, mint a masikra, mert jobb esetben csak nem talalod el a tamadot, rosszabb esetben elveszi toled.)

2019. dec. 14. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!