Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem bírjátok a homoszexuá...

Akik nem bírjátok a homoszexuálisokat, miért?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok az, de nem is zavarnak, épp ezért nem értem, miért bánt az másokat, ha két ember szereti egymást. Valaki magyarázza már el, légyszi.

2019. dec. 13. 18:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

#18:

"Mindent összevetve en szimplan gyermekveszélyeztetést latok benne. Kihasznàlva a naivitasukat beadni nekik azt hogy hogy ferfi is lehet nö es forditva, a gyerekek a sajat nemi identitasukkal lesznek összezavarodva. Es az ovodai elsö szerelmek is hol ffi lesz hol meg nö.

Annak kene azon keresztül mennie hogy sajat magarol azt sem tudja hogy ö lany vagy fiu (nem csupan testi adottsagbol adodnak a nemiség/szemelyisegfejlödes kerdesei a primok miatt megjegyzem), es azt sem, mi a különbseg egy nö es ferfi közt, aki erre akarja nevelni az artatlanokat."

Ezesetben közölném a családom képét.

Két férfi és két nő nevel. Apa és Apu, Anya és Anyu.

Azt, hogy ki a vérszerinti anyám, azt értelemszerűen tudni, hiszen Ő szült. Viszont nem tekintem többnek a többi szülőmnél.

Apa az abszolút masculin figura, erős testfelépítéssel, érces hanggal, rövid szakállal, enyhén szarkalábas mosolygó szemekkel. Ügyvéd, de elvégezte az építészmérnökit is, ezért egy külföldi, világszínvonalú cégnek készít távolról terveket, emellett Ő a tipikus barkácsember, aki épít, tetőt fed, bútorokat készít.

Apu a picit feminin figura, kisebb alkattal, középmagas hanggal, sima bőrrel, hosszú selymes hajjal. Fodrász, saját szalonnal. Mellette otthon szeret sütni-főzni, takarítani, szépítgetni.

Anya picit masculinabb, fitt, picit szálkásított, vékony, hosszú egyenes fekete hajjal, általában női öltönyben, kosztümben, Anyuhoz képest...nos..."laposabb". Egy bank fiókvezetője, mellékesen pedig ő is szeret barkácsolni illetve autót szerelni. Foci és futball rajongó. Ha El Classico vagy Super Bowl van, nem lehet elmozdítani a kanapéról.

Anyu abszúlut feminin, vékony, hosszú lengedező hullámos arany hajjal, főképpen pántos, lengedező egyberuhákat hord, illetve ha nem is 90-60-90, de ott kerek ahol kell. Virágkötő saját virágbolttal, de lakberendezési tanácsadóként is dolgozik, itthon takarít, lakberendez, süt-főz, kertészkedik.

Azt viszont nem tudom, ki a vérszerinti apám. Nem is érdekel.

A szüleim fiatalkoruk óta egy nagyon szoros, 4 fős barátságban vannak. Az apáim melegek, anyáim leszbik.

Mindenki akart gyereket, így megbeszélték, 1 alkalom erejéig mind a két férfi lefekszik mind a 2 nővel peteéréskor. Ebből lettem én. Két évre rá (majdnem napra pontosan) jött a húgom.

Engem Anyu szült, a húgomat Anya.

Már kiskorunkban megértették velünk, hogy mi ez az egész helyzet. Mit, miért, hogyan...

Mi lett ennek a "vége"?

Mind én, mind a húgom heterok vagyunk, pedig már óvodás korunban elmagyarázták az LGBT (akkor még nem írták tovább) fogalmakat. De már az óvodában is az ellenkező neműekkel "incselkedtünk".

Nekem van barátnőm. Neki még kicsit nehezen jön össze, hogy barátja legyen (kicsit overprotective báty vagyok).

Mind a ketten tisztában vagyunk rengeteg jogi dologgal, bármikor megszereljük az autót vagy a sütőt, bármikor megépítünk egy szekrényt, rengeteg dolgot tudunk sütni vagy főzni, ismerjük a bankolás mikéntjeit, vagy akár gyönyörű csokrokat készítünk, illetve már az általános iskolai tablófotózásnál is én voltam mindenki fodrásza.

Apa-Apu és Anya-Anyu sosem jártak Pride felvonuláson, ők sem szeretik.

Amikor egy fiú-fiú és lány-lány pár coming-outoltak az iskolában az 2. (10.) év elején, nem erőltettük (húgommal egy suliba jártunk) a dolgukat, nem reklámoztuk őket, nem mentünk neki erőből azoknak akik rasszista, homofób megnyilvánulásokkal fejelték meg a dolgot (természetesen főképp a fiúkra).

Viszont megpróbáltuk nyugalomra inteni azokat akik szólóztak és nem szóltunk egy rossz szót sem az újdonsült párokra.

A végeredmény az lett, hogy 3.-osként (11.) már kézenfogva jöhettek iskolába, elejthettek egy-egy cuppanósabb szájrapuszit (NEM(!) "nyalták-falták" egymást) a folyosón úgy, hogy bár voltak rosszallú tekintetek, de senki nem fujjogott, nem illette őket káromkodásokkal.

Ez pont elég is lenne!

Nem kell, hogy támogatva, éljenezve legyenek. Még csak figyelmen kívül sem kell hagyni a dolgot. Ha valaki nagyon nem bírja ki, akkor adjon hangot. De kultúráltan anélkül, hogy bántaná, megsértené az érintettet!

Ennyi az egész...

20/F

2020. jan. 23. 18:49
 22/26 anonim ***** válasza:
66%
20: Nem láttál még hím kutyát amikor másik hím kutyát dug? De más állatoknál is van. Heteroként mondom, hogy ez baromság, hogy az állatvilágban nincs. Amíg nem környékez meg egy homoszexuális, addig magánügye, nem érdekel. Különben is, a legnagyobb álszentség fujjolni a melegekre aztán meg otthon rángatni a gyíkot a leszbikre.
2020. jan. 23. 21:23
 23/26 anonim ***** válasza:
21%
Én nem a melegeket ítélem el hanem a melegfelvonulást. Erőltetten akarják elfogadtatni a társadalommal a melegeket. Ki kíváncsi arra mit csinálnak? undorító. Tiszteletben kell tartani hogy vannak akik nem tudják elfogadni a melegeket, és tiszteletben kell tartani akik elfogadják. Ezt nem lehet rá erőltetni senkire sem.
2020. jan. 25. 09:21
 24/26 anonim ***** válasza:
75%

A melegekkel különösebben semmi bajom, látni nem akarom őket, amikor olyat csinálnak ami a négy fal közé való, de olyat heterók esetében sem akarok látni.

Sajnos melegek és heterók is tudnak undorító módon viselkedni utcán, buszon stb.

Egy kicsit azért neheztelek a melegekre (nem mindre természetesen) mert sokuk nagyon ráakarja erőltetni mindenkire, hogy gondolják természetesnek azt hogy ők melegek, mindezt elég agresszív módon. Nem értem, hogy az ember miért ne gondolhatná azt a homoszexualitásról, hogy nem egy természetes dolog. Azt had döntse már el saját maga, hogy hogyan gondolkodik, ehhez senkinek semmi köze. Persze mindaddig amíg amúgy nem bántja a melegeket. De azért személyen véleménye már csakcsak lehessen..

2020. márc. 12. 06:32
 25/26 anonim ***** válasza:
24%
22! A kan kutya nem dugja a másik kant, ez náluk dominancia, nem pedig dugás. Attól még nem a kanokra gerjed. Csak hogy rendbetegyük a dolgokat...
2020. márc. 12. 09:36
 26/26 anonim válasza:
0%
22 nem a hím kutyák nem dugnak ez csak dominancia
2020. ápr. 9. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!