Akik nem bírjátok a homoszexuálisokat, miért?
Mert paradox. Egyszerűen nem normális. Akárcsak a pedofilok, zoofilok, nekrofilok, de hogy ne csak szexuális beállítottságot említsek, a szociopaták is ezen a szinten vannak. Az ember nem azért lett teremtve/nem azért fejlődött ki, hogy férfi férfival, nő nővel létesítsen kapcsolatot (mert ugye akkor kihalásra lettünk volna ítélve).
Gondolom számodra is különös, amikor hallani itt-ott, hogy hím oroszlán hím oroszlánra mászott rá stb. Na ugye ez se normális. Akkor nálunk, embereknél mért lenne az?
Kedves első válaszoló!
Te, mint Normális! Tisztában vagy azzal, hogy te sem vagy "normális"? Te is kilógsz valamivel a sorból! Vagy tagadod...
5-ös: Nem vitatkozni jöttem ide, de ha már elkezdted:
Ha el kéne fogadni a homoszexualitást, mert nem tehet róla, akkor a pedofilokat is meg kéne érteni, mert ők sem tehetnek róla. Vagy egységesen elítélni. Lehet választani.
Egyébként úgy látom a szövegértéssel is baj van. Nem írtam, hogy rájuk kéne kényszeríteni bármit is. Csak azt, hogy nem bírom őket (ahogy a kérdés is hangzik). És mindenkinek joga van dönteni, kiket bír, kiket nem.
Off: #7 azt a fontos dolgot felejted el, hogy a melegeknél két ember kölcsönösen szereti egymást. A pedofíliánál nos... többnyire nem ez a helyzet.
On: Nos arról van szó, hogy az emberek nagyrésze idegenkedik mindentől, ami másmilyen mint ő. Nem kell melegnek lenni ahhoz, hogy elítéljenek valami miatt. Ugyan olyan, mint valakit származás miatt elítélni vagy akár ízlés miatt. Én például soha nem vallottam be az osztálytársaimnak, hogy leszbikus vagyok, mégis folyamatosan piszkáltak/piszkálnak, azért mert szeretek szépirodalmat olvasni, azért mert szemüveges vagyok, mert szeretem a matekot, a fizikát és a kémiát. Ők mások, ezért az ő szemükben én rossz vagyok. Ugyanilyen a homoszexuálisoktól való idegenkedés. Más, ezért rossz. Primitívek az ilyen emberek. Ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!