Miért jelent meg mostanában ennyi motivációs elöadó meg válallkozásban segitö trénerek?
“A motivációs tréner persze nem pszichológus, de ő egy másik szakember.”
Minek a szakembere?
#1-es vagyok, nyugodtan lepontozhattok amiért megpróbálnék valamennyire kiállni a buta emberekért ha már ők hagyják, hogy lehúzzák őket pénzzel.
Aki meg a vidám vasárnapos pásztort hozza fel, annak üzenem, hogy ateista vagyok.
Szánalmas, hogy itt a 21. században még mindig középkori értelmi szinten vannak az emberek.
Én is megszívtam egy ilyennel, mert hiszékeny voltam, és szerettem volna változtatni az életemen.
Azért vannak ilyenek, mert akik szeretnének változtatni az életükön, azokat jól be tudják palizni a "jobb?" élet fedőneve alatt. Baromi nagy ismeretségi köreik vannak, pofázási-, üzleti érzékük is van, alig ellenőrzik őket, tehát elmondhatni, hogy itt is nagy a kassza...
Tehát a hiszékenység, a remény, valamint a másik oldalról nézve a bepalizási képesség miatt van sok ilyen.
Ingyenes módja: pszichológus
TEljesen felesleges árárol nem beszélva, teljesen non szensz hogy egy órás előadás 20-30 ezer forint, hát had ne mondjam hogy ennek árán mennyi minden másra is költhestz amivel talán valóban segítesz magadon.Ez egy ingyenélés, na meg egy kettö teljesen gátlástalan ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!