Mi értelme a motivációs oldalaknak?
Jajj idézetek...Azt hittem már valami komolyabb pszichológiai oldalra gondolsz. :D Hát ja, az kb spam vagy alacsony fokú hobbiköltészet. Van, aki szeret költészetet olvasni. Ennyi.
A motivációs, pszichológus, karrier ötletadó, lelki vagy spirituális segélynyújtó oldalaknak természetesen van értelme és haszna.
A kérdésed egy részét nem értem. “Aki motivált, az anélkül is az marad”-ezt senki nem vonja kétségbe, de mi köze ennek ahhoz, hogy aki motiválatlan, az miből próbál újat meríteni? Kicsit úgy hangzik a kérdés, mint “minek vanna étkezdék, aki jól van lakva, úgysem megy oda”- kérdés nélkül is tudod, hogy étkezdébe az megy, aki éhes, nem? :D
De gondolom arra gondolsz, hogy mások minek osztják meg ezeket. Hál istennek nekem nem küld senki ilyet, én is a falra másznék tőlük :D A legtöbb ilyen mondás borzasztó banális, hamis, pont hogy deprimál ahelyett hgy az ellenkezőjét tenné :D meg az egész ötlet, hogy nagy problémákat egy frappáns bemondással megoldottunk nekem kvázi szentségtörő xD De lehet, hogy van, akinek jó (talán aki költészetre hajlamos), hogy naponta elolvas egy ilyet. A küldözgetés meg gesztus akar talán lenni, mint a virág vagy édesség, de elég üres, személytelen és sekélyes gesztus, egy “Sziá”ban több szeretet van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!