Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az első nőre az életemben,...

Az első nőre az életemben, mindig emlékezni fogom?

Figyelt kérdés

2019. dec. 12. 22:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
#9: Ezzel csak annyi a probléma, hogy nem minden ember Te vagy. Vagyis nem minden embernek kötelező pontosan ugyanúgy megélni mindezt ahogyan Te megéled.
2019. dec. 13. 01:23
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Ja, igen veled ellentétben én ezzel tisztában is vagyok, azért használtam azt a kifejezést is, hogy “nem feltétlenül”, “szerintem”, illetve hogy “nekem”. Úgyhogy a saját véleményemmel és érzéseimmel semmi probléma nincsen.

Míg te tényként kezeled és ki is jelentetted, hogy az első szerelem az márpedig a halálig elkísér. És ezzel csak “az a probléma”, hogy amiket leírtál, azok az esetek nagy részében nem fedik a valóságot, de ezt a kommentekből is láthatod.

2019. dec. 13. 02:33
 13/14 anonim ***** válasza:
53%
Kötözködő emberekkel nincs semmi értelme vitatkozni, mert mindig nekik lesz igazuk a téma tartalmától függetlenül. Benne van a szabályzatban is ha jól emlékszem azzal együtt, hogy személyeskedni is tilos amit Te kezdtél el mások lehülyézésével. Én csak elmondtam a saját véleményemet amit tartok továbbra is; szerintem a legtöbb ember emlékszik az első szerelemére még a hálálos ágyán is. Én biztosan szeretettel fogok rá emlékezni akkor is ha később mással alapított családot. #9 és #12 filozófiája a gyűlöletkeltés, a gyűlöletre nevelés, az én filozófiám pedi a szeretet. Továbbá az emberbaráti hozzáállás amibe bele tartozik az is, hogy az ember az első szerelme iránt se érkezzen gyűlöletet, akkor se ha aztán később semmi sem lett belőle.
2019. dec. 13. 11:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első szerelmemre én is emlékszem a mai napig, pedig sok-sok évtized telt el azóta.

Utána volt még rengeteg nőm -a futottak még kategóriából- de egyik sem hagyott mély nyomot bennem. Meg sem ismerném őket.

Azután pár éve egyszer csak megtaláltam az igazit.

Ő viszont minden tekintetben elhomályosítja teljesen az előtte lévőket.

(Kivéve a legelsőt.)

2019. dec. 13. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!