Normál esetben nem.
Az én esetemben azért jár gyakran a fejemben, mert egy influencer lett és követem minden közösségi oldalon a miheztartást végett, de annyira nem érdelel a tartalma.
Mindegy, így kb 2-3 naponta látok egy posztot tőle vagy esetleg hetente egy youtube videót és így nehéz nem rá gondolni időnként.
Viszont amíg ennyire nem volt felkapott és egyátalán nem volt nagy az online jelenléte, csak kb évente 1x juthatott eszembe és akkor sem aktívan gondoltam rá, csak úgy eszembe jutott a létezése.
“Az első szerelmét az ember magával viszi a sírba, ott lesz veled gondolatban a halálos ágyadon..”
Ez mind hülyeség és nem feltétlenül igaz, sőt az esetek többségében szerintem egyáltalán nem. A halálos ágyamon nem az első szerelmem lesz a gondolataimban, hanem az igazi, aki az életem. Őt viszem magammal a sírba is, az ő pólója színére, és az ő hangjára fogok emlékezni életem utolsó pillanataiban is.
Nekem az első “szerelmem”, már nem jelent semmit, fogalmam sincs mi van vele, és nem is igazán érdekel. A mostani érzéseimnek közelében sincs az, amit akkor éreztem.
Az első nem feltétlenül áll a többi felett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!