Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az első nőre az életemben,...

Az első nőre az életemben, mindig emlékezni fogom?

Figyelt kérdés

2019. dec. 12. 22:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
45%
Csak ha elkapod a hüvelygombáját.
2019. dec. 12. 22:04
 2/14 gublug ***** válasza:
88%
Igen, amíg az öregkori felejtés el nem ér, vagy balesetben a memória központ meg nem sérül, stb stb.
2019. dec. 12. 22:07
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Minden elsőre emlékszik az ember.
2019. dec. 12. 22:26
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
sztem 10 év múlva már fel sem fogod ismerni, ha véletlen meglátnád
2019. dec. 12. 22:39
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha viszi majd alólad elfele a zsét, lakást, kocsit, mindent, akkor valószínű.
2019. dec. 12. 22:43
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos
2019. dec. 12. 22:50
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

Normál esetben nem.

Az én esetemben azért jár gyakran a fejemben, mert egy influencer lett és követem minden közösségi oldalon a miheztartást végett, de annyira nem érdelel a tartalma.

Mindegy, így kb 2-3 naponta látok egy posztot tőle vagy esetleg hetente egy youtube videót és így nehéz nem rá gondolni időnként.

Viszont amíg ennyire nem volt felkapott és egyátalán nem volt nagy az online jelenléte, csak kb évente 1x juthatott eszembe és akkor sem aktívan gondoltam rá, csak úgy eszembe jutott a létezése.

2019. dec. 12. 22:56
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Attól függ mit jelent az első nő. Az első szerelem vagy az első lefekvés? Néha nem ugyanaz a kettő. Az első szerelmét az ember magával viszi a sírba, ott lesz veled gondolatban a halálos ágyadon; emlékezni fogsz a pólója színére amiben ott ült tőled balra a másik iskolapadban, emlékezni fogsz a hajára meg a hangjára, meg amikor az osztálykiránduláson odaült melléd a buszon de nem beszéltetek egy árva szót sem... Aki pedig nem betegségből kifolyólag elfelejti, az szerintem nem ember.
2019. dec. 12. 23:19
 9/14 anonim ***** válasza:
68%

“Az első szerelmét az ember magával viszi a sírba, ott lesz veled gondolatban a halálos ágyadon..”

Ez mind hülyeség és nem feltétlenül igaz, sőt az esetek többségében szerintem egyáltalán nem. A halálos ágyamon nem az első szerelmem lesz a gondolataimban, hanem az igazi, aki az életem. Őt viszem magammal a sírba is, az ő pólója színére, és az ő hangjára fogok emlékezni életem utolsó pillanataiban is.

Nekem az első “szerelmem”, már nem jelent semmit, fogalmam sincs mi van vele, és nem is igazán érdekel. A mostani érzéseimnek közelében sincs az, amit akkor éreztem.

Az első nem feltétlenül áll a többi felett...

2019. dec. 12. 23:49
 10/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem hiszek az első szerelem misztériumában. Annyi minden történik velünk életünk során. Hogy, 16 évesen szerelmesek voltunk? Van ilyen. Aztán 30 évesen is. Az idő elhalványítja ezeket a dolgokat. Eszembe jut de nagyon ritkán és véletlenül.
2019. dec. 12. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!