Van itt olyan még, aki abszolút nem kezdeményez?
...Vagy csak én rendelkezem ilyen tulajdonsággal?
Tehát:
Én alapvetően egy nagyon visszahúzódó ember vagyok, ez azt jelenti, hogyha nem szólnak hozzám, akkor én nem szólok senkihez sem, csak akkor természetesen, ha muszáj (pl. munkaügyben).
Értsd: a munkahelyen ahol dolgozom egy csoportban van 30 ember, és kb. úgy 20 emberrel beszélgetek, de csak azért mert ők kezdeményeztek. Mivel az a másik 10 ember sohasem kezdeményezett, és én sem kezdeményeztem, így azokkal szinte semmi vagy csak nagyon minimális kommunikációm volt több év alatt.
Oké, ez még nem olyan vészes, viszont ami most jön azt eléggé furcsának tartom vagy tartják mások:
Tehát még akkor sem kezdeményezek, ha nagyon-nagyon megszeretnék ismerkedni a másik emberrel, és nem csak barátnak, hanem párkapcsolat céljából szeretnék ismerkedni az illetővel, még akkor sem kezdeményezek, mert egyszerűen nem tudok, vagy inkább kivárom mire ő kezdeményez, de ez sosem történik meg természetesen.
Aztán ha megismerkedtünk az illetővel természetesen utána már beszélgetünk, de az is sok idő, mire teljesen természetesen tudok beszélgetni vele, és nem szorongva.
A kérdésem az, hogy mi ennek a "mentális betegségnek" a neve, illetve vannak -e itt ilyen emberek még, vagy egyáltalán hány ilyen ember létezhet?
Köszönöm!
23/F
Nem feltétlen vagy mentális beteg. Legalábbis ebből a kérdésből nem derül ki.
Viszont nézd meg a skizoid személyiségzavar jellemzőit. Én asszem ebben szenvedek. 100%-ban megeggyeznek a tünetek nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!