Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az normális, hogy nem tudok...

Az normális, hogy nem tudok wc-re menni, ha valaki hallja?

Figyelt kérdés
Munkahelyen, otthon képtelen vagyok. Annyira bosszantó ha valaki hallgat, hogy egyszerűen nem megy. Plázába járok kakilni emiatt (ha idegen ember hallja, az ok), vagy ha nincs hideg az erdőbe.

2019. dec. 6. 01:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Folyasd a csapot közben.
2019. dec. 6. 11:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11 Ez még kínosabb, mert tudják hogy miért folyatod
2019. dec. 6. 12:27
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
7-es. Ne legyél már illúzió romboló.
2019. dec. 6. 12:40
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
én meg pont a család előtt nem fogok, ha egy ajtóra dumál tőlem mindenki...
2019. dec. 6. 13:56
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Az azért elég beteg,hogy egy normális emberi szükségletet ennyien szégyellnek. Nem kéne annak inkább tök normálisnak lennie?
2019. dec. 6. 14:23
 16/20 anonim ***** válasza:
72%
minek? hogy hallja mindenki a pukikat, recsegéseket, ha épp megy is a hasam vagy ha nem,elég a szag....
2019. dec. 6. 16:17
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Most mér? Más nem carik,pisál stb.? Ilyenen fentakadni nem semmi.
2019. dec. 6. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
90%
Ahol van szagelszívó...annak van ám egy zúgó-búgó hangja. Tuti nem szűrődik ki semmi, ha megy.
2019. dec. 8. 20:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Ahol nincs, mi azért akkor aggódhatunk, ugye??
2019. dec. 9. 08:14
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, nem vagy egyedül. Szabályosan gyűlölöm, amikor nagywc-znem kellene és, amikor bemegyek, ott a takarítónő, aki csapkod, hümmög, morog vagy csak simán mászkál vagy, ha nem ő, akkor egy csapat vihancoló nő. Vagy üres a mosdó, de, ahogy intézném a dolgom, bejönnek, mászkálnak, beszélgetnek.

Engem már az is zavar, hogy miért a mosdóba mennek beszélgetni. Azon kívül, hogy borzasztóan zavar, amíg a dolgom intézném (és sokszor el se tudom így intézni), lehetetlen eljutni pl a kézmosóig vagy kimenni az ajtón, mert ezt a két helyet állják el falkában...

2019. dec. 29. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!