Miért ér az utcán egy szőke nőt több atrocitás?
Kérdező, milyen típusú ember mondta ezt neked?
Van több opció, de típustól függ, mert pl. vannak olyan típusú emberek, akiknél ilyen helyzetben óvatosan kell reagálni, van, hogy a legjobb megoldás, ha csak egyszer csinálja ezt, hogy észre sem veszed, de ha ugyanaz az ismeretlen ember zaklat az utcán, és folyamatosan akkor nem szabad hagyni, fel kell jelenteni, nehogy később bántson. Bár ilyenkor ha szerencséd van arra jár egy civil rendőr, vagy egy úriember, nagy szájú nő, aki segít.
A következő opció, ha nem ijedsz meg, és csak ugatós típus, tehát komolytalan szimpla bunkó ember, amikor orális szexet akarnak kérni tőled, akkor előveszed a mobilod és mondod neki, hogy hívod a rendőrséget, vagy megkérdezném tőle, hogy miért nem megy haza a barátnőhöz, asszonypajtihoz, és miért nem beszélget el vele az élet szépségéről és miért nem veszik le a családi képek gyűjteményét, és nem nosztalgiáznak a régi szép időkön, és miért nem beszélgetnek el, hogy jutott a zaklató idáig, ha meg egyedülálló, akkor elküldeném a könyvtárba olvasson illemtant, bár úgy se fog olvasni, de legalább unalmasnak fog gondolni, és azt mondja majd milyen savanyú nő és ott hagy, kb. csak tippelnék, hogy ezt reagálná le az ilyen típus az esetek nagy többségében.
Ha netalántán bunkózik tovább jelzed neki, hogy hívod a rendőrséget, ilyenkor ha csak "ugat" odébb áll, ha nem, ráutaló magatartásként előveszed a mobilod és hívod a rendőrséget, ha nem hagyja abba a zaklatást.
Természetesen így több ötlet is eszébe jut az embernek, de én sem vagyok az a nagyszájú típus, introvertáltként, de meglepődnék magamon ha nem blokkolnék le és frappánsan le tudnám szerelni az olyan zaklató embert akinél már jobb az óvatosság, bár szerencsémre önvédelmi sportot is tanultam gyerekkoromba, szóval valószínűleg emlékszek még, hogy tudok kivédeni egy két öklöt, ha a zaklató verekedős kedvébe lenne, de az is lehet, hogy utána nem csak zaklatásért lenne feljelentve, hanem testi sértésért is, mert leblokkoltam. Pacifista emberként amúgy is nehéz lennének az ilyen helyzetek. Nem tudom, hogy tudnék védekezni.
Az orális szexel odamenő ember az már szerintem durva zaklatás, de az is aki a nem ellenére, folyamatosan rád akarja kényszeríteni a szexuális fantáziáját ismeretlenül az utcán, bár én utcán szerencsére ilyet nem tapasztaltam, csak egyszer hazatekerve, egy öreg fószer mondta, hogy úgy hajtaná a kerékpárom, nyilván nem a kerékpáromra gondolt, hanem szexuális jelentése volt, de én tekertem tovább, és visszakiabáltam neki, hogy nem adom a kerékpárom,az enyém, de érzékeltem, hogy komolytalan az egész, és jeleztem a bácsinak, ezzel a mondatommal, hogy tisztelnie kéne, ő meg visszakiabált,hogy micsoda, mert részegen nem értette mit mondok. Nem foglalkoztam vele, komolytalan volt amúgy az öreg bácsi, szerintem volt benne egy feles is, és véleményem szerint következő nap már nem is emlékezett rá, hogy miket mondott nekem részegen.
Ezek ártalmatlanok, bár időnként kellemetlen szituációk.
De volt olyan is, hogy két tök ismeretlen etnikai házaspár a boltba előttem állt, és ugye nekem közlekednem kellett volna tovább, és mikor odaértem jeleztem nekik, hogy bocsánat, mármint hogy elengednének,csak ezt nem mondtam, és aztán gyűlölködve rám néztek és mondták, hogy szerencséd, hogy bocsánatot kértél, és utána mondták, hogy: "Ez nem normális!", pedig nem csináltam semmit, azt sem tudtam, hogy ők kicsodák. Nem kérdeztem vissza, hogy hogy érti. Csak utána kamilláztam, hogy ezeknek az ismeretlen embereknek meg mi bajuk, aztán elfelejtettem ezt az egészet, mert ilyenkor jó nem tovább hordozni a bántásokat, mert úgy nagyon nehéz lenne lelkileg.
Volt olyan is, aki az utcán várt, és mikor odaértem elkezdett valami átkozódó szöveget mondani, miközben én gyalogoltam tovább unott fejjel.
Volt, hogy hajnalba vonaton odaült egy ijesztő fószer és elkezdte mondani a magáét úgy, hogy én meg se szólaltam, aztán felállt és köpött egyet felém.
Megmondom őszintén én addig nem foglalkozok az ilyen emberekkel, amíg ténylegesen nem mondják meg ismeretlenül, hogy mi a bajuk velem, ha csak közvetetten duruzsolnak valamit amit én nem értek, azzal nem szoktam foglalkozni.
Barna színű amúgy a hajam.
Szóval aki ilyen alpári paraszt módon zaklat valakit ismeretlenül az utcán ilyen-olyan indokkal, az ilyen embereknek az IQ-ja és EQ-ja null zéró.
De azért ne fesd barna színre a hajad, csak mert az emberek így viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!