20 éves vagyok és minden vágyam egy szakál növesztése viszont halvány jele sincs ilyen fehér szőke szálak ból viszont mind a 2 oldalon van bőven de hát az nem látszódik. Lehet e szakállam valaha?
Figyelt kérdés
Szakál növesztés-Ember-Szőrzet2019. jún. 2. 12:50
1/5 anonim válasza:
20 évesen nekem oldalt egyáltalán nem nőtt. Most 28 vagyok és sikerült elég konkrét szakállat növeszteni.
2/5 anonim válasza:
Egyrészt genetika, másrészt az évek befolyásolják, hogy milyen arcszőrzeted lesz. Lehet rásegíteni, van pár growing oldal a neten, még a redditen is van erről fórum.
Pl. a minoxidil tud segíteni, de csodát az sem művel. Én most ezt tolom, de nagy macera, és 1 év a hatás minimum.
Van még a szakállbeültetés, amit hajból végeznek, egyrészt qrva drága, másrészt szerintem hülyeség. Rádásul heges maradhat tőle az arcbőr, na most nem egy olyan helyzetbe fogsz majd kerülni, amikor sima arccal kellene megjelenned valahol.
3/5 anonim válasza:
Az ember abból gazdálkodjon, ami van neki. Ha nem megy, akkor nem leszel viking, és kész. Én se sóhajtozom azon napi 24 órát, hogy nincs 3 farkam, mert kár lenne az energiáért.
4/5 anonim válasza:
Próbáld ki a ricinus olajat a szakálladra. Úgy 160 ft a patikában, szerintem egy próbát tehetsz.
5/5 anonim válasza:
Én is 20 vagyok és 1 éve próbálok normális körszakállat növeszteni. Mivel az arcomon csak az egyik oldalt, meg az államon nő szőr, míg a jobb arcomon nem, így jegeltem ezt a témát és majd pár év múlva újra előveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!