Fogyatékos vagyok mert nem tudom megtalálni azt ami jó nekem, amiben jól érzem magam, hogyan kellene tanulnom?
Nem vagy fogyatékos. Hasonló helyzetben vagyok. Kb. sehol nem találom a helyem. Nem tudom miért. Viszonylag jó munkám van, viszonylag tűrhető fizetéssel. A kollégáim kedvelnek, én is őket. Egészséges vagyok. A családommal jó a kapcsolatom. ( Kivéve a házastársamat, akivel inkább érdekes.)
Tudom, hogy változtatni kellene, de akár honnan közelítem meg a lehetőségeket, valami mindig van, ami nem tetszik.
Valószínűleg a " viszonylagban" és az " érdekesben" van a hiba, de nem tudom mit kellene tennem. ( Annál is inkább, mert már jó erősen középkorú vagyok.)
Azt tudom, hogy nem jó így nekem, az idő meg csak szalad.
Nem
fogyatékos (főnév)
Csökkent képességű személy, akit korlátoz a szokásos tevékenységekben egy tartós testi, értelmi vagy érzékszervi hiányosság.
Ha nem tudod mit akarsz akkor csak simán lüke vagy. Próbálj ki új dolgokat aztán majd megtetszik valami.
Gyerekkoromban én fociztam, kosaraztam, gördeszkáztam, bicikliztem. Aztán jött a számítógépes korszak és játszottam, grafikával foglalkoztam, dolgoztam is ezen a területen. Most jelenleg munka mellett edzéssel és lakásfelújítással ütöm el az időm nagy részét.
Keress valamit ami tetszik.
Ezt a fönti listát olvasd alaposan végig, ne sajnáld rá az időt, amit valahogyan érdekesnek találsz, arra rápöccintve alaposabb infókat kapsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!