Milyen nő számít lotyónak? Több lenn
A k betűs szót akartam használni, csak féltem hogy emiatt bannolják a kérdést...
Szóval, milyen nő tekinthető k-nak: csak az, aki ténylegesen űzi a mesterséget, tehát útszéli, prostituált, pénzért szexel? Vagy a vetkőzős magazinok címhölgyei is? Mert ugye ezek a magazinok arra vannak, hogy az ember maszturbáljon rájuk... Viszont az ember maszturbálhat egy szexi hölgyre is, akit látott a buszon például, így már megint más a helyzet...
Szóval szerintetek kit lehet tekinteni k-nak???
Mivel elég sok agresszió van abban, ha valakit lekX-rvX-nak, vagy ennek a szónak az összes létező szinonímáját használják rá, általános feszültséglevezetőként használatos, ha az ember átkozottul dühös, alapból indulatos.
De én sem egy 8 évest, sem egy 16 évest, sem egy 76 évest nem tudnék lek__rázni. Bármennyire is füstöl a fejem tőle vagy miatta.
K-nak vagy inkább prostituáltnak a hivatásos számít.
Lotyó az aki pénzért szexel.
De igazából minden nő pénzért teszi.
Csak a hivatásos az -korrekten- előre közli az árat.
Míg a feleség meg csak -sumák módon- utólag....
...a váláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!