Léteznek logikus gondolkodású, értelmes nők a világon?
"Tehát a következetesség teljes hiányát mellőzi ez a választás."
Ez a mondat azt jelenti, hogy következetes.
“Hanem összeismerkedsz vele, a rokonaival, a szüleivel, megismered a barátaihoz való viszonyulását, feltárod a mélységeit, eléred azt a szintet hogy őszinte legyen hozzád, úgy hogy cserébe te is őszinteséget adsz”
És elárulnád, ez hogy lehetséges csak úgy? Ehhez előbb össze kell jönnöd az illetővel, hogy beengedjen ilyen szinten az életébe. Egyetlen nő sem fogja bemutatni az összes pasit otthon, akit ismer, merthogy hát ha esetleg összejönnek, akkor a srác tudja már, milyenek az ősök. Nem érzed a helyzet abszurditását? Vagy te talán minden egyes nőnek rögtön megnyílsz totális szinten lelkileg, a legbensőbb titkaidat is megosztva, hogy ha netán együtt lesztek, akkor ezt már ne kelljen kideríteni? Megteheted persze, de pont egy racionális, komoly nő nem fogja ezt csinálni, mert ehhez előbb ki kell alakulnia egy komoly szintű bizalomnak a másik felé, hogy tudd, nem fogja továbbadni, amit mondasz, és komolyan érdekli is stb stb.
21-as, jaja kicsi fogalmi dugóba keveredtem, mert siettem. "Mellőzi" helyett "fémjelzi"-t akartam írni
20-as. Tegyük fel hogy én azt hiszem hogy körülöttem forog a világ, és én atyaúristennek gondolom magam. Ezt alapul véve tudod kit akarok találni magam mellé? Én magasztos istennőt, aki körül forog a világ, és akivel egyesülve kettőnk körül forogna a világ. Ez tehát végtérre is bűn lenne részemről? Hogy egy ugyan olyan lényt szeretnék magam mellett tudni, mint amilyen én is vagyok? Te mit akarsz az élettől? Egy ugyan olyan értékű embert, mint amilyennek gondolod magad? Vagy jobbat? Jobb embert kívánsz, mint amilyennek gondolod magad? Esetleg rosszabbat? Ha te bevállalod, hogy rosszabbat szeretnél mint amilyen magad van, akkor nem vagy önző. Ha ugyan olyat, akkor az én szintemen vagy, ha jobbat akarsz, akkor meg önző vagy.
"Vannak olyan nők, akik találtak maguknak olyan párt LEGELSŐRE, akivel azóta is együtt vannak, és együtt is halnak meg?"
Mi számít legelsőnek? Akivel először elment randizni (vagy akivel először elment volna randizni), aki először megfogta a kezét, akivel először szóba került a közös élet terve, akivel először házasodott, vagy honnantól legelső?
(A kérdés utolsó része is megérne egy kérdést.)
" összeismerkedsz vele, a rokonaival, a szüleivel, megismered a barátaihoz való viszonyulását, "
És ha problémás családból származik? És ha nincsenek igazi barátai? Ha ez a nő kivételesen megfelelne a leírásodnak, hogyan lennének barátai, amikor a többi nő (ahogy írod) teljesen máshogy gondolkodik? Vagy férfi barátokra gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!