Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők tényleg a zűrös férfiaka...

A nők tényleg a zűrös férfiakat kedvelik jobban, vagy csak én találkoztam eddigi életem során folyton ilyen példákkal?

Figyelt kérdés
Tehát, ha normális ember vagy normális értékrenddel, normális múlttal, szerető családdal, munkahellyel, fizetéssel, és rendben van az életed, kényelmesen haladsz a kis céljaid felé, akkor a kutyának se kellesz. De ha zűrös a családod, szüleid elváltak, szenvedélybetegséggel küzdesz, 8 barátnőd volt már de mindet megcsaltad, egyiktől-másiktól még gyereked is van, de cicaszemekkel szabadkozol hogy mindent megbántál, és csak arra vágysz hogy valaki megváltoztasson, akkor te leszel a nők vágyálma, az istencsászár. Most ez tényleg így van? Ha igen, mi a retek baja van a nőknek a normális férfiakkal?

2019. nov. 24. 21:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
13as vagyok. Túlreagálod ezt,kedves kérdező. Nyílván nem az alkesz bűnözőkre gondoltam, hanem pl rossz családi háttér miatt nehezen bízik meg másokban, vagy ilyesmi. Enyhén úgy tűnik, hogy ezeket a beteg dolgokat amiket leírsz, szeretnéd elkövetni, lehet, hogy nem, te tudod.
2019. dec. 5. 00:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Kérdező reálisan látod a helyzetet.

Sokszor pl a nők viszik bele a férfiakat a rosszba mert látják, hogy a nőknek ez tetszik , aztán mikor a pasit lecsukják akkor a nő csodák csodájàra ki fog szeretni a pasiból és egy másik valószínűleg bűnöző pasi karjaiba rohan.

Az is gyakori, hogy az ex pasi haverjának a karjaiba.

Van egy konkrét pèldám az én életemből arra, hogy sok nő rajong a drogos pasikért.

Egyszer elmentem Amsterdamba , de nem drogozni csak meccsre, mert a drogok hidegen hagynak.

Drága, egészségtelen, méreg a szervezetnek..

Feltettem Fb -re pár kèpet, hogy Amsterdamban vagyok.

Sok lány ismerősöm làjkolta, hozzászólt.

Mikor vissza mentem dolgozni az egyik kolléganőm kifejezetten rámmozdult.

Azt hitte drogozni mentem és minden áron ki akarta szedni belőlem, hogy mit nyomtam.

Azt hitte csak nem akarom elmondani.

Láttam, hogy emiatt hírtelen nagyon érdekes/vonzó lettem a számára.

Tipikus...

2020. ápr. 9. 11:31
 23/24 anonim ***** válasza:
Incel duma.
2021. dec. 23. 17:49
 24/24 anonim válasza:
23-as, te az egyike vagy annak a női többségnek, ugye?
júl. 20. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!