Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nők tényleg a zűrös férfiaka...

A nők tényleg a zűrös férfiakat kedvelik jobban, vagy csak én találkoztam eddigi életem során folyton ilyen példákkal?

Figyelt kérdés
Tehát, ha normális ember vagy normális értékrenddel, normális múlttal, szerető családdal, munkahellyel, fizetéssel, és rendben van az életed, kényelmesen haladsz a kis céljaid felé, akkor a kutyának se kellesz. De ha zűrös a családod, szüleid elváltak, szenvedélybetegséggel küzdesz, 8 barátnőd volt már de mindet megcsaltad, egyiktől-másiktól még gyereked is van, de cicaszemekkel szabadkozol hogy mindent megbántál, és csak arra vágysz hogy valaki megváltoztasson, akkor te leszel a nők vágyálma, az istencsászár. Most ez tényleg így van? Ha igen, mi a retek baja van a nőknek a normális férfiakkal?

2019. nov. 24. 21:01
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
10-es, sajnos nem ilyen a jellemem. Nem vagyok odaszólogatós fajta, normális a stílusom, szabálykövető becsületes állampolgár vagyok, mindenkihez úgy szólok, ahogy akarom, hogy hozzám is szóljanak: kedvesen, normálisan. Ha ez unalmas, akkor egyedül maradok. Legalább koncentrálhatok saját magamra, és a saját életemre.
2019. nov. 24. 23:05
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Itt nekem az összes hozzászóló sittes undormány szintjén van.
2019. nov. 24. 23:23
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Az első típus elég unalmas. Igen, mi szeretjük azt hinni, hogy megmenthetjük, megváltoztathatjuk a férfiakat. Például, ha valakit aki akár csak tetszik, valamilyen téren, szerintem jó irányba megváltoztatok, boldogsággal tölt el. :D
2019. nov. 25. 00:45
 14/24 A kérdező kommentje:
13-as, rendben. Holnap veszek egy kést, leszúrok egy embert az utcán, aztán alkoholista leszek, megerőszakolok pár nőt, aztán majd utána felkereslek téged. Jó lesz így? Te majd megváltoztathatsz.
2019. nov. 25. 01:50
 15/24 A kérdező kommentje:
Komolyan, ilyen gondolkodás mellett én nem csodálkozok azon, ha egyre több erőszakos bűncselekmény lenne a világon. Mert van tétje? Úgyis megbocsájtanak. Azzal, hogy a nők így gondolkodnak, csak táptalajt adnak az erőszaknak, meg annak, hogy az ember ne gondolja át a tetteit. Az ultraliberalizmussal azt hiszitek, jók vagytok, miközben pont hogy a jókat nem becsülitek meg ezáltal. Ez a következetlenség hosszú távon hihetetlenül mérgező. Ez az igazi egydimenziós gondolkodás. Gratulálni tudok a társadalmunknak, és őszintén sajnálom hogy nincs hat kezem, mert akkor most jobban meg tudnám mindezt tapsolni. Ugyan olyan értelmetlen, mint mikor Pistike műtétjére adománygyűjtést indítanak, majd 700 millió forintból meghosszabbítják az életét mondjuk 10 évvel. Ennyi pénzből legalább 1000 éhező gyereknek a több éves élelmét lehetne fedezni, de nem, mert a beteg Pistike többet ér ezer gyereknél. Mert a józan érvek nem számítanak, kit érdekel a logikus megoldás, az a fontos, hogy a pillanatnyi naív illúziónak tudjunk örülni. Az igazság sosem volt fontos, csak a csillogó felszínes konfetti.
2019. nov. 25. 02:01
 16/24 anonim ***** válasza:
86%
Hát. Igazad van kérdező. Az a baj, hogy a nőket igazából az erkölcs rohadtul nem érdekli. 95 százalékuk teljesen ösztönlény és érzelmileg állat szintjén mozog.
2019. nov. 25. 13:48
 17/24 A kérdező kommentje:
Ha legközelebb hallotok a híradóban valami erőszakos bűncselekményről, akkor gondoljatok rám, meg erre a kérdésre. Lehet, hogy az pont én leszek? Most már. Vagy egy jó ember, aki megcsömörlött attól hogy a jóságát semmibe nézték. Új világ jő, örüljünk annak hogy végre minden a helyére kerül.
2019. nov. 25. 16:18
 18/24 anonim ***** válasza:

23:23

"Itt nekem az összes hozzászóló sittes undormány szintjén van."

Már az írásukból felismered a sittes társaidat akikkel egy cellában voltál?!

Gratulálok..

2019. nov. 25. 18:39
 19/24 anonim ***** válasza:

"10-es, sajnos nem ilyen a jellemem. Nem vagyok odaszólogatós fajta, normális a stílusom, szabálykövető becsületes állampolgár vagyok, mindenkihez úgy szólok, ahogy akarom, hogy hozzám is szóljanak: kedvesen, normálisan. Ha ez unalmas, akkor egyedül maradok. Legalább koncentrálhatok saját magamra, és a saját életemre."

A nők nem szeretik a tipikus jófiúkat,ha tetszik ha nem,ez van.Ha nem tudsz egy nőt időnként dominálni,nem fog rád férfiként tekinteni.Ez bizony nehéz dolog,mert egy nő gyakran egyszerre provokálja ki belőled a domináns viselkedést,ugyanakkor irányítani is akar.Ez elkerülhetetlenül konfliktusokhoz fog vezetni.Ha neked ez nem éri meg,akkor maradj egyedül.De csak akkor,ha TÉNYLEG,ŐSZINTÉN jól tudod magad érezni így is.Viszont ha akarsz valakit,akkor a kapcsolatban le kell teremtened néha,bizonyos kérdésekben nem szabad engedned!

És igen,ehhez néha ki kell lépni a jófiú komfortzónájából,de hát ez van.

2019. nov. 25. 20:26
 20/24 A kérdező kommentje:
Őszintén és boldogan nem tudok élni egyedül, de ez van. Nem mindig az van, amit szeretnénk. Számomra az önbecsülés, és az önazonosság a legfontosabb. Nem fogok a saját ösztöneimmel szembemenni csak azért, mert a nőknek ez tetszik. Nekem megvan a magam értékrendje, és amellett kitartok. Én nem veszem olyan könnyelműen az életet, mint a legtöbben, akik csak élnek, sodródnak, és lesz ami lesz. Én pontos szabályok szerint élem az életemet, és betartom a saját elveimet, mert én ilyen típus vagyok, és tudom magamról, hogy a stabilitásomban rejlik az elégedettségem. Tehát, egyedül maradni nem a legjobb dolog, de annál mindenképp jobb minthogy valakivel úgy éljek, hogy közben folyamatosan meg kell játszanom magam. Egy példával élve, inkább élek fél szemmel, mint két zöldhályogos bandzsa szemmel, ha az a fél szem legalább tisztán lát, és egészséges.
2019. nov. 29. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!