Hogyan viszonyultok az infantilis felnőtt emberekhez?
Szórakoztatónak tartjátok? Vagy inkább idegesítőek? Például a munkahelyemen van egy ilyen kolléga, aki már 40 éves is elmúlt és sötétben le, világosban fölkapcsolja a lámpát. Meg időnként hangosan fütyörészik (mindig ugyanazt a melódiát) vagy énekel (sajna nincs jó hangja) és ha szólnak neki vele egy szobában lévő kolléganői akkor sem mindig hagyja abba.
Van egy határa az ilyen viselkedésnek hogy meddig vicces ez?
Nem tartom viccesnek, de nem is idegesít.
Inkább megtörik az egyhangusagot az ilyenek, ami nem baj.
És igen, van határ, pl amikor direkt idegesitenek másokat, vagy amikor túlzásba viszik ezt, vagy egyfolytában bohóckodnak.
Ez a példa nem infantilis, inkább szórakozott az ilyen ember. De a fütyörészés lehet simán jókedv.
Ezek semmit, nem idegesíteném magam ilyenen.
Na akkor elmondok még egy történetet ugyanerről a kollégáról, csak akkor esetleg beazonosítható lesz. Bár a nevét nem írom le. De egyszer felvett egy kesztyűbábot és ha hozzá szóltál valamit akkor hasonló hangon beszélt mint Csőre Gábor az alzás reklámban és közben mozgatta a figurát. Meg tavaly mikuláskor télapósapkában volt egész nap.
Sokszor nem tudsz rajta kiigazodni mert legtöbbször komolyan viselkedik, de néha rájönnek ilyen "hullámok" amikor mintha kicsit kivonná magát az unalmas munkanapok szürkeségéből. Lehet hogy csak erről van szó hogy ő így dobja fel magát és úgy gondolja másokat is.
Engem alapjáraton nem bosszant csak ha túlzásba viszi és nem veszi észre magát akkor szólunk neki.
Tök megszokott mikulaskor mikulás sapkát húzni. Ebben nincs semmi.
A báb valóban fura, ha nem volt semmi története, csak egy sima munkanap volt.
Szerintem te utálod ezt a kollégát, akármit is csinál 😊
Kedves 4-es: alaposan mellélőttél, miből jött le ez hogy nem kedvelném?
Tényleg van mikor sok belőle. De ezt először neki mondom meg hogy ha úgy gondolom hogy túlzásokba esett.
Egyik kolléganőm egyszer hónapokig nem szólt hozzá csak kaptak egyközös projektet és akkor megbékélt. Nekem is elmondták a sztorit külön-külön. Egyszerű kis valami volt, kolléganőnek sem kellett volna ennyire a szívére venni, de akkor valami miatt rosszabb passzban volt.
Nekem van infantilis ismerősöm. Ő nem bohóckosós fajta.
Olyat csinált hogy mikor találkozott velem meg a 7éves tesómmal akinek szülinapja volt, képes volt kivenni a kezéből kérés nélkül az ajándékot és kibontotta helyette.
Dicsekszik hogy neki milyen szép ruhái vannak. Dicsekszik az értékeivel.
Elmeséli mások legféltettebb titkait mindenkinek.
Kinevet másokat akik nem divatosak, azt hiszi, hogy Ő jobb náluk. És utcán is grimaszol másokra ha nem szimpi neki, meg hangos megszólja. Szóval egyátalán nem tud viselkedni, nem fogja vissza magát.
Kitalálta, hogy ügyvéd lesz, de nem tudta hova jelentkezzen ezzel kapcsolatban
31 éves.
Nem találkozunk sokszor. Ezek csak olyan példák amiket tapasztaltam. Mégis sikeres az emberek körében. Szeretik őt mert aranyos, meg cuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!