Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez káromkodásnak számít?

Ez káromkodásnak számít?

Figyelt kérdés
Amikor az ember döbbenetében/stb. azt mondja, hogy "Jézusom!", az komolyan káromkodásnak számít? Csak mert én egyszer valamiért ezt mondtam, és az egyik rokonom rám szólt, hogy "ne Jézusomozzak", "nem Jézus van ott". Tudtommal viszont ez nem kifejezettem káromkodás és nem kell magának Jézusnak jelen lennie, hogy azt mondhassa ember, hogy Jézusom. Szerintetek ez a szó káromkodásnak számít? Csak én gondolom, hogy túlreagálta a rokonom ezt a helyzetet?

#káromkodás #őrült rokon
2019. nov. 24. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Valláskárosultakra reagálva: Neked azt mondják, hogy anyád, vagy azt, hogy hubmeg, akkor te neked van különbség?
2019. nov. 24. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell összecserélni a káromkodást a káromlással, vagyis az istenkáromlással. Aki pedig úgy beszél, mint egy kocsis, de egy "a szentségit" vagy egy "Jézusom!"-on kiakad, az álszent hipokrita.
2019. nov. 25. 10:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Lepontozás jött, de értelmes válasz nem.

Szóval, ha az édesanyádat szidják, akkor miért más az, mint ha azt mondják, faszkivan?

2019. nov. 28. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!