Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg igaz, hogy „villamosok...

Tényleg igaz, hogy „villamosokon és buszokon tényleg mindennapos tapasztalat a nők számára a testükhöz dörgölt férfinemiszerv”?

Figyelt kérdés
[link]
2019. nov. 23. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%

Már leírtam többször, hogy életem első péniszét a 2-es metrón láttam gimis koromban. Volt ott egy ballonkabátos fószer, aki nők lábának dörgölte. Rendszeresen láttam a pasast, ha ott állt a megállóban, inkább vártam másikat.

Egyetértek az egyik előzővel, egyre nehezebb nem undorral gondolni a férfiakra. Ha vannak is normálisak, csendben maradnak, és csak végignézik ezeket.

2019. nov. 23. 17:55
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Napi szinten használom a budapesti tömegközlekedést, de még soha nem találkoztam ilyennel (szerencsére).
2019. nov. 23. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
Engem sokszor megbámultak, beszóltak. A legdurvább mégis az volt mikor tiniként három c. kipécézett a buszon. Addig addig néztek és röhögtek míg a legidősebbik(aki úgy tűnt túl a 40-en, tehát még nem is valami fiatal) elkezdte simogatni hátulról a combom. Arébb álltam jóval. Többen is látták(felnőttek). Szerinted segített nekem bárki is? Persze, hogy nem..Pedig még nem is balhés környéken lakom.
2019. nov. 23. 20:01
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha most csak a "dörgölődzés"-nél maradunk,nem mindegy,hogy mi a mindennapos;a nők nagy része minden nap megtapasztalja,hogy hozzá dörgölik,vagy minden nap történik valahol ilyen a tömegközlekedésen? Mert nyilván,vannak dörgölődzősök,akik minden nap űzik ezt.Az első verziót viszont nem tartom reálisnak.
2019. nov. 23. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen eddig nem történt velem, csak kéretlen beszólást, cuppogást, feltűnő megbámulást, leszólítást kaptam (úgy értem, olyat is, ami azonnali dugást próbált kieszközölni tőlem, nem csak "legyél a barátnőm" típusút).
2019. nov. 24. 02:22
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A dudálásokat én is kapom, mindig kiugrik a szívem a helyéről. Beszólogatás és a bámulás se marad el. Meg vannak nagyon para emberek is, akik full random odajönnek. Az egyik ilyen egy igazi "uriember" volt, még kezet is csókolt. De a legrosszabb élményem az volt amikor a majdnem üres buszon odaállt mellém egy kétszer akkora férfi. Azt hittem ő is le akar szállni. Kicsit fura volt mert nagyon közel jött. Először csak a kezünk ért össze, aztán pedig arra lettem figyelmes hogy a fenekemet simogatja. Annyira leblokkoltam, hogy csak leszálltam és gyorsan elkezdtem gyalogolni. Rá se mertem nézni. A legszebb az egészbe, hogy úgy érzem hogyha szóvá tettem volna, azt mondta volna hogy hazudok, vagy annyival lerendezné, hogy "véletlen". Borzalmas érzés, hogy úgy érzem, senki se tudott volna segíteni ha durvább lett volna a helyzet, mert csak nők voltak a buszon.
2019. nov. 24. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!