Tényleg igaz, hogy „villamosokon és buszokon tényleg mindennapos tapasztalat a nők számára a testükhöz dörgölt férfinemiszerv”?
Nagyon remélem, hogy ez azért nem fordul elő ilyen gyakran. Velem még nem törtét ilyen, de nagyon undorító dolognak tartom, amit egyes férfiak csinálnak az utcán. Én “csak” beszólogatásokat, dudálásokat kapok és megbámulnak, szexuális jellegű megjegyzést még nem tettek rám, de pont a napokban olvastam egy bejegyzést, ahol egy lány írta, hogy egy autós kiszólt neki, hogy útbaigazítást kérjen, aztán amikor közelebb ment, kiderült, hogy nem is útbaigazítást kért a férfi, hanem a nemiszervét mutogatta. Olyat is olvastam, hogy egy terhes nőnek, mellette kisgyerekkel beszóltak, hogy “Úgy megb*****lak”.
Nagyon elegem van már ebből. Mit képzelnek az ilyenek? Hogy ez nekünk, nőknek tetszik, vegyük bóknak? Hány nő csinálja ugyanezt a férfiakkal? Semennyi.
Undorító milyen emberek vannak és erre minden egyes alkalommal rájövök, amikor kimegyek az utcára.
Én nem tapasztaltam még.
Viszont sok füttyögést és beszólást kaptam. Pont tegnap jelentette ki az egyik utcán, mellettem elmenő gyalogos, hogy kiny*nálak.
Hányingerem van az ilyen alakoktol. Fogalmam sincs milyen nevelést kaptak az ilyen emberek, miért hiszik azt, hogy ezt megtehetik. Illetve pontosan mit várnak? Hogy majd ez bejön a nőnek?
Bennem is pont ez a kérdés merül fel folyton, hogy mit képzelnek? Hogy ez majd bejön a nőknek? Megjön majd a kedvünk? Vegyük bóknak? Az a baj, hogy ők még szerintem örülnének is neki, ha egy nő szólogatna be nekik.
Tegnap sötétedés után kellett mennem valahova (próbálom kikerülni, de amikor már 4-kor sötétedik, elég nehéz), forgalmas környék volt, ki volt világítva, de nem voltam valami nyugodt. És a férfiakról is egyre rosszabb véleménnyel vagyok, ami ennek is nagy részben köszönhető.
Tinikent en is megkaptam.
Alàmnyult ujjakkal babralt, màs a kezemet simogatta, valaki letapizott
Utcan felkaromat megfogtàk, huztak, mint akik el akarnak vinni, az volt a szerencsem csak, hogy epp olyanok voltak, akik hagytak kirantani magam es elszaladni, nem fogott erösen csak szandekot jelzett hogy menjek velük.
De nem mindennapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!