Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol kellenne tartanom jelenleg...

Hol kellenne tartanom jelenleg az életben? Egy átlag 27 éves most hol tart szerintetek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok férfi, nincs se munkám, se pénzem. Volt régen szar munkahelyem ahol raktam félre 800 ezret de feléltem. Szóval most már alig van pénzem, nincs munkám, és nem tudom mi legyek. Szar munkahelyeket nem birom embereket se. Nincs normális végzettségem. Más 27 éves hol tart ennyi idösen? Szerény szellemi képességekel.

2019. nov. 23. 11:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ó, bazz, ezek a sztereotípiák...

Nekem 24 éves koromra megvolt mindenem.

Aztán jött egy betegség, és minden összeomlott.

Elölről kezdtem mindent.

Nekem 30 évesen hol kéne tartanom?

A világ szerint nem itt, szerintem meg örülök, hogy élek.

Csak nem kötöm az életem más orrára.

Ha itt tartasz, akkor itt tartasz, tegyél azért, hogy jobb legyen, ennyi!

2019. nov. 23. 11:33
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
9: Nem is rabolja. Nincs barátnője és nem is akar.
2019. nov. 23. 11:35
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
9: Hát ma már nagyítóval kell olyan nőket keresni, akik akarnak. Elég ezt a fórumot olvasni, szinte semelyik nő nem akar.
2019. nov. 23. 11:36
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincsen ilyen, hogy hol kellene tartani... 27 évesen én előreláthatóan még tanulni fogok. Képben nem lesz se házasság, se ház, se gyerek és őszintén szólva nem is volt célom soha, engem valahogyan nem érdekel az ilyesmi. Azt csináld és úgy élj, ahogyan jól esik.
2019. nov. 23. 11:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

27 évesen volt egy mesterdiplomám, kezdtem a doktorimat, előtte középvezetőként néhány évet külföldön is, összesen kb. 4-5 év munkatapasztalattal. A menyasszonyommal éltem.

Ne add fel, de adj bele mindent, mert rajtad kívül senkit nem fog izgatni ha bénázol. Tanulj, építs kapcsolatokat, fejlődj szakmailag, tedd oda magad.

2019. nov. 23. 12:11
 16/22 Vree ***** válasza:
100%

A gyerekkel példálódzóak kvázi hülyék, mert személyes tapasztalat szerint ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki hol tart a karrierrel. Akinek igénye, hogy csaja, kölyke legyen, az 0 alap és anyagi háttér mellett is megcsinálja. Majd kifizetik a szülők, vagy kölcsönből, vagy akármi, fiatalok nem is szokták ezeket rendesen végiggondolni, mielőtt beleugranak. Aki nem próbál csajozni, annak egyszerűen nincs igénye rá.

A 11es nagyon bölcset mondott. Ne azt nézd, hogy egy irigyelt valakinek mije van. Egy főnökömet (amerikai) most rúgták ki. Minket, alá tartozókat,, akiknek kisebb a fizetése és kevesebbe kerülnek a cégnek, megtartottak. És most el kell kezdenie munkát keresnie 50 évesen, egy nagyon specializált szakértelemmel, hogy tudja fizetni a számláit, a család drága házát, kocsiját, ruházását stb. Megfáradt, elhízott, megtört pasas, és marhára nem irigylem, se a családját, se az értéktárgyait, se a nyugati életszínvonalát, mert látszik, hogy mennyi terhet ró rá, és hogy mennyit kell húznia, hogy még az egészsége is rámegy.

És ugye mi lesz, ha most ő nem kap munkát?

Ha többet akarsz keresni, én azt javaslom, töltsd az idődet állások megpályázásával, figyeld, hogy melyik ágazatokban van hiány. Pl. ha programozónak akarsz menni, az most annyira kell, hogy a cégek inkább felvesznek 0 tapasztalattal és fizetik a képzésedet, a magas fizu mellett, csak írj alá nekik 2 év hűséget. De rengeteg OKJsan megszerezhető tudású szakemberből hiány van.

Ez a feljebb törekvés/kened való és keresett ágazat megtalálása egy életen át tartó dolog, Lehet, hogy osszeomlik valamelyik piac, es az osszes szakember kereshet más munkát. Lehet, higy az egészséged miatt vesztes el az alkalmasságodat - a művésznek megromlik a látása, a fodrászt kézremegés kínozza, a piaci rakodó a veséje miatt nem bírja már a hideget, stb. Ezek a pályamódosítások az élet részei, van aki gyerekkora óta hátrányos és az is megoldja valahigy, hogy talál olyat, amit tud végezni. (Egy vak ismerősöm volt már rádiós, beugrós DJ, videoszerkesztő (egy látó barátja segédletével))

Abszolút szimpatizálok a szxr munkatársak és munkahelyek feletti frusztráltsággal. Csak annyit tudok tanácsolini, hogy hidd, hogy mint nekem, előbb-utóbb szerencséd lesz. Gimiből kikerülve voltam én is gyorséttermi konyhás, mosogató, irodai kisegítő, telemarketinges (1 hétig, erkölcsileg nem bírta a gyomrom, hogy öregeket hívogassak és próbáljam őket hűségszerződésekkel átvágni) - szar munkák, amiket az első alkalommal otthagytam. Próbáltak beugrasztani piramisjátékokba, minimálbér alatti feketemunkába, minimálbéres hűségszerződésbe. A létra alja mindig tele van gazemberekkel.

De fontos emlékezni, hogy ez a réteg nem a világ, még csak nem is a többség, csak egy tapasztalatlanokból és elesettek kispzsákmányolásából épphogy ideig-óráig megélő réteg. És rengeteg a normális cég, ahol figyelik az érdekeidet, megelőlegezik a juttatásokat, ahol intelligensek, egymást segítők a mnkatársak. Csak max még nem találtad meg.

2019. nov. 23. 12:15
 17/22 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Nem tudom. Én 28 évesen dolgozom, a megkeresett pénzemből koncertekre és túrázni, vadkempingezni járok, valamint tokától bokáig kivarratom magam. A francnak van kedve kölykökkel legózni, 99% a valószínűsége, hogy engem egy metálkoncertről fognak 80 évesen a hullaházba szállítani. Szóval ja, kinek milyen életforma jön be, ezt magadnak kell megtalálnod.
2019. nov. 23. 13:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Én 2 évvel vagyok nálad fiatalabb.

Van 2 végzettségem, most levelezőn járok egyetemre. Mindig olyan munkahelyeim voltak amiket utáltam, és ahol az embereket is utáltam. A mostani helyemen egy éve vagyok. Ezt utálom a legjobban eddig, de nagyon jól fizet.

Olyan jól, hogy tudtam félretenni és a párommal házat venni. Olcsó ház, kusvárosban, de sokaknak ez is csak hitelből vagy csokból menne (3,5m).

Szeretnék már máshol dolgozni, normális emberek között... De a normál helyeken meg a fizu kevés.

Gyerekübk nekünk sincs, és nem is akarunk.

Inkább állatokat tartunk. Van 2 macskánk, 1 kutyánk, 1 kígyónk és halaink.

Családom nincs, apám nem volt az életem része, anyámmal nem tartjuk a kapcsolatot, a testvérem lezüllött drogos.

2019. nov. 23. 14:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Hogy más hol tart azt sza...jad le!

Mindenkinek máskor vannak az èlete fontos esemènyei.

Èn 28 voltam mikor bebukott mindenem a vállság okozta gazdasági helyzetben. Ott voltam a nullán. Nem adtam fel sz@rtam rá az èletnek mennie kell tovább.

Azóta eltelt 10 èv. Most se vagyok sokkal előrèbb de van legalább olyan munkám amit szeretek ,van nèmi fèlretett pènzem ,találtam egy barátnőt akivel elvagyok ès ez a fontos. A többi meg jön ahogy jön. Rajtam nem múlik.

Ugyhogy rajtad se múljon.

A tèvè hiteti el veled ès az emberekkel azt hogyha nem vagy sztár vagy milloimos akkor semmit se èrsz. Ès ha nincs jachtod vagy repülőd mèsz a levesbe.. Ugyan már!

2019. nov. 23. 14:55
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Akinek mindene az hogy családot alapítson és kölyköket gyártson az olyan szinten is van,semmi ambíció csak gyártani az utódokat.
2019. nov. 23. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!