Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol kellenne tartanom jelenleg...

Hol kellenne tartanom jelenleg az életben? Egy átlag 27 éves most hol tart szerintetek?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok férfi, nincs se munkám, se pénzem. Volt régen szar munkahelyem ahol raktam félre 800 ezret de feléltem. Szóval most már alig van pénzem, nincs munkám, és nem tudom mi legyek. Szar munkahelyeket nem birom embereket se. Nincs normális végzettségem. Más 27 éves hol tart ennyi idösen? Szerény szellemi képességekel.

2019. nov. 23. 11:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
19%
Mások már a gyerekeikkel legóznak ennyi idősen.
2019. nov. 23. 11:09
 2/22 A kérdező kommentje:
Hát azért ez túlzás szerintem. De am csajom se volt még sose. Szerintem nem is lesz.
2019. nov. 23. 11:11
 3/22 anonim ***** válasza:
13%
Hány évesen szeretnél a gyerekeieddel legózni?
2019. nov. 23. 11:11
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem akarok gyerekeket.
2019. nov. 23. 11:16
 5/22 anonim ***** válasza:
16%

Hol kéne tartanod?

Valahol.

Iskolai végzettségek, vagy család, vagy boldogság és egészség, vagy valami eredmény, vagy valami terv, ....

2019. nov. 23. 11:16
 6/22 anonim ***** válasza:
76%
Először is elkell érni azt a szintet h nem másokhoz hasonlitgatod magad hanem saját magadhoz.
2019. nov. 23. 11:17
 7/22 anonim ***** válasza:
18%
Házasság, saját lakás és már tervezik vagy már megvan az első gyerek.
2019. nov. 23. 11:18
 8/22 anonim ***** válasza:
76%

1: Ki az, aki azt élvezi?

Édesjóistenem...

2019. nov. 23. 11:27
 9/22 anonim ***** válasza:
18%

"Nem akarok gyerekeket."

A nők viszont akarnak. Ha úgysem akarsz gyereket, menj el inkább prostihoz, ne rabold feleslegesen az idejüket!

2019. nov. 23. 11:27
 10/22 anonim ***** válasza:
73%

Nincs olyan, hogy átlagos, vagyis szerintem ez egy nagyon tég fogalom.

Jelenleg a párommal Dubrovnik-ban (ő horvát) élünk egy kisebb házban, ami a nagyszüleitől örököltünk.

Van egy egy éves kislányunk és egy három éves keverék kutyánk.

Huszonhárom évesen diplomáztam Zadar-ban turisztika szakon (itt ismertem meg amúgy a páromat), ezután két héttel már szereztem is munkát az ország egyik legismertebb utazásszervező irodájában. Leginkább idegenvezetéssel foglalkozok, de most a pici miatt itthon maradtam, ezért interneten át szerveztem.

Bőven tudunk félretenni, az anyagiak nem jelentenek problémát.

26/N

2019. nov. 23. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!