Van még olyan ember, akinek nem az edzés a legfontosabb?
Akinek nem az a lényeg, hogy lufi izmai legyenek, hanem hogy képezze magát, könyveket olvasson, tanuljon, vagy valami értelmes hobbival foglalkozzon?
Vagy már mindenkinek csak a teste a fontos?
Azt mondják, hogy az ideális mennyiségű testépítő edzés (főleg kezdőnként) maximum heti 3-4x 1 óra, azaz összesen heti 3-4 óra.
Ez nem sok idő, emellett még bőven van ideje az embernek képeznie magát, könyveket olvasni, tanulni, hobbizni stb.
Te eléggé buta vagy.
Hallottad már azt, hogy mozgásban az élet? A sport nemcsak a "lufi izmok" megszerzésére való, hanem, hogy egészségtudatosan éljél, mozogj, fitten tartsd a tested.
Sőt, a mozgás nagyon jó stresszoldó is egyben.
Egyik sem zárja ki a másikat. Mindenkinek mások a hobbijai. Ezt miért nem tudod elfogadni?
Könyvtáros vagyok, imádok olvasni (önfejlesztő, pszichológiai könyveket is a regényeken kívül) és mozogni is. Itthon szoktam tornázni, és amikor meg kedvem van nyáron, akkor lemegyek futni.
Egyébként szomorú, hogy lenézed mások hobbiját és elkönyveled nem értelmesnek.
És neked mi a hobbid? Remélem atomfizikával vagy egyéb más természettudományos kutatással foglalkozol, hisz ezek tényleg értelmes hobbik.
Sejtem, hogy a magukat már-már ízléstelenre gyúró, mániákus testépítőkre gondolsz.
Szerintem is értelmetlen hobbi, bár a valóságshow-nézés is az.
Az állandó önképzést is túlzásba lehet vinni és én egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla, hogy mindig szükség van rá.
De tessék, én programozni tanulok munka mellett, ezt szerintem képtelenség úgy csinálni, hogy ebben egyensúlyt találjon az ember...
Örülök, ha otthon tornázom (van nagy labda, súlyzók) és néha lemegyek futni, összesen az ajánlott mennyiség harmadát mozgom kb.
Átlagosan kéthavonta pedig eljutok az uszodába is vagy barátokkal van sportosabb program.
Kettő miért zárja ki egymást.
Én heti 5-ször eddzek,de napi 1,5 óra önképzés is alap nálam,nem csak szakmai(programozó vagyok) hanem önfejlesztő könyvek,németet tanulok még.
Simán megfér a kettő.
Egyet jegyezz meg az átlag és szegény ember VAGY VAGY elven él.
A sikeres ember IS IS elven.
Igen.
Én már kicsi koromtól kezdve nem értem, mit szeretnek az emberek a sportban. Mármint oké, az egészséges életmód fontos alapköve (lenne), de engem nem köt le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!