Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Székesfehérváron mi ez, hogy...

Székesfehérváron mi ez, hogy beszólnak az utcán?

Figyelt kérdés

Tegnap is mentem haza és egy c típusú 40 körüli férfi mellet mentem el, erre, amikor elmegyek mellette azt mondja, hogy "jól nézek ki baba" ez csak egy példa, volt, egy időszak, amikor minden nap zaklatott valami szintén c típusú, de volt, hogy a fülembe ordított, hogy megijedjek. Ez mire jó nekik?

Hogy lehet ezeket kikerülni?

Mióta ilyen Fehérvár?

2019. nov. 21. 10:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%
Lehet tévedsz, de ha nem is, akkor is már érett vagy.
2019. nov. 21. 14:00
 12/29 A kérdező kommentje:

De ha az vagyok akkor mivan?

Van egy lány, aki csúnya, de 16 éves. A kor csak egy szám(ebből a szempontból) ki az, aki az életkorra izgul (és csak arra)?

Ilyenkor konkrétan egy számra izgul, nem hiszem, hogy ilyen van, de, ha mégis, akkor következőbe oda adom neki a matekházimat.

2019. nov. 21. 14:06
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire hülye vagy? Nem a számra izgulnak, hanem arra hogy már kvázi nő vagy, egy kislannyal nem perverzkednek, max a pedofilok.
2019. nov. 21. 14:08
 14/29 A kérdező kommentje:

#13 de az majdnem ugyan az!

Ha egyszer valaki nem vonzó, akkor nem lesz*arod, hogy mennyire érett vagy sem?

2019. nov. 21. 14:10
 15/29 anonim ***** válasza:
10%
Ha nem lennel vonzó, akkor nem kapnál ilyen "beszolasokat". Nem te döntőd el, hogy kinek vagy vonzó, eddig nem voltál senkinek úgy lehet, nyilván mert egy kislány voltál, arra meg nem áll fel egy nem pedonak akármilyen szép is. Nem kell nyomni itt ezt az alszerenykedest.
2019. nov. 21. 14:15
 16/29 A kérdező kommentje:
Mert akkor ez normális EMBERI viselkedés? 😂
2019. nov. 21. 14:18
 17/29 anonim ***** válasza:
25%
Attól még tetszhetsz másoknak, attól hogy te úgy gondolod csúnya vagy. Lehet tényleg az vagy, de a férfiak többsége csúnyákra is felizgul. Föleg ha nagyon kanosak.
2019. nov. 21. 14:22
 18/29 anonim ***** válasza:
52%
Ki mondta? Suttyó, proli viselkedés, én csak magyarázatot akartam adni, hogy mire fel és ez nem csak Fehérváron van, kapni fogsz még sok ilyet. Azért valahol szerintem imponal most ez neked valljuk be, csak nem vagy te olyan rossz mint gondolod ;) legyen önbizalmad, ezeket a dolgokat meg még kell tudni tanulni kezelni, azt nem tőlem fogod persze, nőktől kérj tanácsot.
2019. nov. 21. 14:23
 19/29 A kérdező kommentje:

#18 ha hiszed, ha nem nem imponál.

Ha még korombeliek lennének talán, DE csak egy bizonyos szintig. De a korombeliekkel pont az ellenkezője igaz, olyan osztályba járok, ahol csak fiú van (szakközép) de kb napi szinten megaláznak már 2.éve.

De ettől függetlenül nem imponál, ha imponálna vissza köszönnék, mosolyognék rájuk, integetnék vagy ilyenek, de te nem ismersz,nem tudhatod, de így van. Attól, hogy valaki nem azt mondja, hogy milyen csúnya vagy még nem esek hasra. Pont, hogy rosszul érint és ezért mondom el és ezért rosszak az olyan reakciók, hogy "ez természetes, ez van stb." de veszekedni én sem akarok. :)

2019. nov. 21. 14:33
 20/29 A kérdező kommentje:
Mármint a suttyó, proli viselkedés zavar, hogy tisztázzuk
2019. nov. 21. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!