Székesfehérváron mi ez, hogy beszólnak az utcán?
Tegnap is mentem haza és egy c típusú 40 körüli férfi mellet mentem el, erre, amikor elmegyek mellette azt mondja, hogy "jól nézek ki baba" ez csak egy példa, volt, egy időszak, amikor minden nap zaklatott valami szintén c típusú, de volt, hogy a fülembe ordított, hogy megijedjek. Ez mire jó nekik?
Hogy lehet ezeket kikerülni?
Mióta ilyen Fehérvár?
De ha az vagyok akkor mivan?
Van egy lány, aki csúnya, de 16 éves. A kor csak egy szám(ebből a szempontból) ki az, aki az életkorra izgul (és csak arra)?
Ilyenkor konkrétan egy számra izgul, nem hiszem, hogy ilyen van, de, ha mégis, akkor következőbe oda adom neki a matekházimat.
#13 de az majdnem ugyan az!
Ha egyszer valaki nem vonzó, akkor nem lesz*arod, hogy mennyire érett vagy sem?
#18 ha hiszed, ha nem nem imponál.
Ha még korombeliek lennének talán, DE csak egy bizonyos szintig. De a korombeliekkel pont az ellenkezője igaz, olyan osztályba járok, ahol csak fiú van (szakközép) de kb napi szinten megaláznak már 2.éve.
De ettől függetlenül nem imponál, ha imponálna vissza köszönnék, mosolyognék rájuk, integetnék vagy ilyenek, de te nem ismersz,nem tudhatod, de így van. Attól, hogy valaki nem azt mondja, hogy milyen csúnya vagy még nem esek hasra. Pont, hogy rosszul érint és ezért mondom el és ezért rosszak az olyan reakciók, hogy "ez természetes, ez van stb." de veszekedni én sem akarok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!