Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha látnátok egy fiatal nőt...

Ha látnátok egy fiatal nőt egyedül, sírva ücsörögve az esőben, oda mennétek hozzá megkérdezni mi a baj?

Figyelt kérdés

2019. nov. 20. 21:09
1 2
 11/16 anonim válasza:
65%
Biztosan nem. Szerintem senki nem egy teljesen idegentől vár vigaszt. Magamból indultam ki.
2019. nov. 20. 21:48
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Én odamennék.
2019. nov. 20. 21:59
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon helyzettől és a pillanatnyi hangulatomtól függene. De mindkét eshetőséget elképzelhetőnek tartanám adott esetben.
2019. nov. 20. 22:10
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
Amikor megláttam a kérdést, rögtön rávágtam magamban, hogy minden további nélkül odamennék. Aztán viszont elkezdtem gondolkodni, mindazon, amiért sosem merek odmamenni senkihez sem. Annyi lehetőséget kihagytam már, emiatt nincsenek emberi kapcsolataim. Valószínűleg a mit akar tőlem ez az idegen, hagyjon békén stb. okok miatt mégsem mennék oda, de nagyon helyzetfüggő. Ha olyan a hangulatom, bárkit megszólítok (ez a ritkább), máskor viszont azt kívánom, észre se vegyenek (ez a gyakoribb). Az eső viszont okot adna rá, nagyon érdekelne mi miatt sír valaki a szakadó esőben. Nyilván nem azért, mert cukorból van és a víztől elolvad. Régi vágyam amúgy egy lányt "megmenteni". Látva hogy bántják, erőszakoskodnak vele, odamenni és megpróbálni rendet tenni. Nehéz nézni egy olyan videót, amiben a hajánál fogva rángatnak valakit, senki nem megy oda segíteni, viszont egy-két ember biztos van, aki a segítségnyújtás helyett videózik.
2019. nov. 20. 22:36
 15/16 anonim ***** válasza:
31%
igen odamennek
2019. nov. 21. 07:26
 16/16 anonim ***** válasza:
51%

Nem. És ilyen téren lényegtelen az illető neme.

Én ugyanúgy nem örülnék neki, ha mondjuk nem sírhatnám ki magam, mert egy idegen odajön és elkezd kérdezgetni, pláne hogy semmi köze ahhoz, ami történt.

A legtöbb ember nem szeretné/akarná a (sokszor személyes, magánszférába tartozó) gondját egy vadidegennel kitárgyalni.

2019. nov. 21. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!