Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A zsebkéssel a zsebükben...

A zsebkéssel a zsebükben virító embereknek miért van erre szükségük?

Figyelt kérdés

Lépten-nyomon látni (tömegközlekedési eszközön stb) a nadrágzsebükből kikandkáló zsebkéses fazonokat...

Miért van erre szükségük hogy kéznél legyen? Egó vagy faroknövelő szer akar lenni?

2019. nov. 20. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Mert kés nélkül össze.zarnák magukat!Úgy nem mernek megszólalni sem!
2019. nov. 20. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
41%
"Lássa mán a nép hogy nem g€¢¡zek! “
2019. nov. 20. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nálam is az alapfelszerelés része, ha kilépek a házból (mentett már meg párszor, csomagok kibontásától kezdve ruhabaleseteken át a kajálásig elég sok szituációban), de azt én se értem, miért kell kandikálnia bárhova. Nem kényelmesebb bedobni a táskába? :D Nekem is tök jó helyen van a mindenkori táskám mélyén egy kis neszeszerben több egyéb "elsősegély" holmi között....

A mutogatás tényleg valami egónövelés lehet.

2019. nov. 20. 14:14
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Mert a parasznak kell a bicska ha a szalonnáját fel akarja vágni..
2019. nov. 20. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kis piros Victorinox svájci bicskát hordok magamnál. Ha el kell vágni valamit, ki kell nyitni egy csomagot, vagy egy konzervet, simán hasznát tudom venni. Amúgy a Sziget fesztiválon kapott karszalagot a svájci bicska ollójával a legkönnyebb levágni. 😁

Ezen kívül még van egy fém markolatos szürke svájci bicskám, és egy kis egykezes, úgymond "taktikai" Cold steel tuff lite mini-m. Ez egy kis, kB. 4cm-es pengéjű kés, ami tényleg csak alap dolgokra, például csomagnyitásra, vagy csak simán ha unatkozik az ember faricskálásra, esetleg alma hámozásra használható. Illetve van egy kis francia Opinel bicskám. Ez ilyen, kis evő kés. Ja igen, és úton van hozzám egy narancssárga Victorinox Inox. Nem azért hordok magamnál kést, mert ettől Janinak érzem magam. Sőt, ha egy verekedés alatt elővenném a késem, valószínűleg én járnék pórul, mert közelharcban alkalmazni egyáltalán nem tudom.... Ráadásul egy svájci bicskától, senki sem rettenne meg....

Max kiröhögnének. 😁 😁

Egyszóval, egy kis bicska nagyon hasznos szerszám tud lenni, bár azokat akik ilyen 30cm-es mini Rambo késekkel járkálnak, én sem értem meg. 😁

Mellesleg egy kés, totál lehet olyan, mint egy ékszer. 😁 Mint egy kis karóra, vagy karkötő. 😁

2020. jan. 3. 19:24
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Egy férfinél mindig van zsebkés.
2020. jan. 3. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!