Snoop Dogg, Eminem hogyan tudott életben maradni mind a mai napig?
Megszámolni is nehéz hány feltörekvő tehetség, fiatal rapper halt meg egészen napjainkig, konkrétan Westside oldalról legalábbis én velük szimpatizálok, őket követem több éve.
Bár Eminem amennyire tudom nem tagja egyik bandának sem, és nem is állt velük kapcsolatban, legalábbis semmi információt nem találni erről, talán ezért sem fenyegette őt különösebb veszély, viszont fehér bőrűként csoda hogy még él, feketék között pl van ahol kifejezetten bőrszínre mennek, nem nézik hogy melyik csoporthoz tartozik.
"viszont fehér bőrűként csoda hogy még él"
Elég sok fehérbűrű él még az usában, köztük rapperek is. Kicsit túlzásba viszed a dolgokat.
Rapperek, de inkább bandák között főleg nem szokványos hogy egy fehér ember komoly nevet szerez.
Egyedüli előadóként akad pár, de azoknak teljesen másról szólnak a szövegeik.
Snoop már gyerekként bandatag volt, Ő a mai napig hiteles, írtam volna Nipsey-t is csak hát....
Eminemről nem tudtam semmit érdemben, anno TV-ben hallottam párszor, de mivel semmilyen kötődése nem volt a zenei életen kívül máshoz, így utána nem követtem.
azért mert műgengszter
na jó nem, igazából azért mert megkíméltem az életét
Snoop Dogg azért, mert egyértelműen egy szélkakas. Viszont egyben köpönyegforgató is.
Tömören: a szélkakasságot és a köpönyegforgatást nagyon ügyesen kompenzálta.
Először Dre. Aztán 2Pac. Volt egy kis Biggies/Puffys korszaka. Aztán megint Dre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!