Meddig birtatok fent maradni alvás nélkül?
A 48 óra minden további nélkül megy.
Egyszer volt 72 órám is, de akkor már tényleg mocskos rosszul voltam, fizikailag és szellemileg is.
Te jó isten addig hogy lehet :O
gondolom kávét ittatok mellé és lekötöttétek magatokat valahogy?
1-2 órával több mint két és fél napig.
Kinek kell kv, ha lehet meditálni is.
Dolgoztam. Nem volt kérdés, hogy odafigyelek és nem hibázok, mert a sérülésveszély kellő meggyőző erő volt. Kávé meg energiaital ment, persze de az nekem sose használt, szóval inkább csak a placebo hatásra utaztam.
Éjjel viszont képtelen voltam aludni, mert egyszerűen hiába feküdtem az ágyban, nem jött álom a szememre. A 72 órám is így lett. És még hátra volt akkor a munkahétből pár nap, amiket ilyen 3 meg 5 órás alvásokkal éltem túl. Hétvégén természetesen teljesen hasznavehetetlen voltam. Az tényleg elég durva volt.
Egy időben viszont rendszeres volt, hogy hétfőre egy szemhunyásnyit se aludtam, utána másnapra virradóra jó esetben 3-mat, 2 részletben. De volt, hogy egy felet se. Viszont dolgozni akkor is kell, senki nem kíváncsi az egyéni szociális problémáimra.
4 nap egyhuzamban. De az még tizenéves koromban történt, amikor jóval több energiám volt, jobban pörögtem.
Ma már 2 napnál tovább sajna nekem se menne. :-)
32/F
6 napig, bár nem önszántamból. Nyugtató elvonásban voltam, totális álmatlanság az egyik elvonási tünet.
A 3. napon már nem tudtam sakkozni, a 6. meg beszélni se.
Amúgy 11 nap a világrekord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!