1/26 anonim válasza:
Csak meztelenül alszom, máshogy nem tudok kényelmesen és jól aludni. Télen, nyáron.
28F
2/26 anonim válasza:
Minden délután/éjjel, a nagy meleg miatt.
Csak akkor nem ha vendégem van.
(Tóalmáson)
3/26 mooti válasza:
Sziasztok
Én mindig meztelenül alszom. Télen is, maximum betakarózok.
Voltam vendégségben és magamon hagytam egy alsónadrágot, de annyira megszoktam, hogy nincs rajtam semmi, nem tudtam elaludni. Úgyhogy levettem a paplan alatt
5/26 anonim válasza:
Sosem alszom úgy, pedig egyedül élek. Alsónadrág viszont zavar, ezert simán pizsamanadrág van rajtam, meg póló. 27f
6/26 anonim válasza:
Itthon vagy szállodában csakis meztelenül.
Szolgálatban (tűzoltó) nem.
7/26 anonim válasza:
Igen én mindig, most is úgy lustálkodok :D
9/26 anonim válasza:
Soha, képtelen vagyok póló és alsónadrág nélkül aludni.
10/26 anonim válasza:
Barátnőmmel mindig meztelenül alszom. Viszont mikor egyedül kéne, akkor muszáj felvennem valamit, mert fázom. Pedig nem szoktunk összebújni, csak pár percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!