12-es
Akkor neked valami nincs rendben a szervezeteddel.
Ha így van, akkor naponta kell Tiszta pizsamában aludnod, hisz az feltartja az általad kibocsátot általad leírt anyagokat.
Javaslom este vegyél fel felnõtt pelenkát.
Nem szêgyen az, ha kell.
Nem akartalak megsérteni, de ami Te írtál az sértõ volt Ránk, akik meztelenül alszunk. Tudod elõször ki kellene próbálni ésrájönnél, hogy a meztelen alvás nem csak egézséges, hanem olyannyira tiszta, mint a pizsamás.
Igen, vannak balesetek, pl amikor az ember beteg. De ez nem általános és ha meg is történik, akkor nem pizsamanadrágot és lepedöt cserélsz, hanem csak lepedõt.
Még az jutott az eszembe, ami nagyon nagy igazság:
Élni és élni hagyni!
Lefordítva, ha Te nem alszol meztelenül, akkor nem kell azt gondolnod, hogy aki úgy alszik az mocskos, koszos, higiéniàt nem ismeri.
Elmondom Neked, hogy Mi akik így alszunk, azok extra figyelnek a higiéniára.
Köszönöm, hogy végig olvastad, az eszmefuttatásat.
Szép éjszakát, akár pizsiben, akár textil mentesen.
Csatlakozom az első és harmadik válaszhoz: én is télen-nyáron meztelenül, és ha idegen helyen vagyok, olyankor is, de igyekszem nem zavarni - vagy zavarba hozni - ezzel a környezetemben levőket.
Viszont valóban úgy a legkényelmesebb számomra, ahogy nagyon "komfortos viselet" nyáron ruha nélkül lenni otthon.
Soha! Próbáltam megszeretni de már óra múlva már vissza öltöztem. Szügségem van valami textilre, így kényelmes
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!