Miért kell abból akkora sorstragédiát csinálni, hogy 80-90 éves ember végelgyengülésben meghal?
Figyelt kérdés
A természet rendje, hogy megszületünk, felnövünk, megöregszünk (jó esetben) és meghalunk. Ebben semmi tragikus nincs. A tragikus az, ha valaki nem èli meg az öregséget és úgy hal meg mint a szüleim, akik 45 illetve 60 évesen haltak meg. De, hogy mit kell azon annyit ajvékolni,hogy egy 80-90 éves ember meghal, fel nem foghatom. Inkább itt az lehet rossz ha sokat szenvedett előtte és úgy hal meg, de nem maga a halál ténye.2019. nov. 15. 11:23
11/15 anonim válasza:
De aki gazembernek titulálja azt, aki nem ért egyet vele, az fel van pontozva, természetesen. :D
12/15 anonim válasza:
Hát mert kis gyenge lelkű taknyok.
13/15 anonim válasza:
A kedvencem (94 évesnél): olyan hirtelen jött, nem is számítottunk rá!!!
14/15 A kérdező kommentje:
Félreértesz. Nem azt mondom, hogy öröm, hogy ha meghal egy hozzànk közel álló idős ember. Ha valaki így értelmezte nagyon rosszul tette. De ilyen öregeknèl már szàmítani kell rà. Nem vagyunk örök életűek az élet véges. És az mitől lenne jobb szegénynek, ha teljesen le van épülve és egy szobanövény szintjén van kb.? Én ilyen esetben inkàbb a halált választanám de az én vagyok. Ha valakit annyira megráz, hogy egy 80+-os öregember meghal, akkor az mit csinàlna akkor ha a tizen, huszonéves fia vagy lánya hal meg, akinek még bőven élnie kellene?
2019. nov. 16. 11:56
15/15 Jégszív válasza:
NEM KÉNE! Megmondom, és mindenki nézzen magába!
Amikor egy ember meghal, többnyire MAGUNKAT GYÁSZOLJUK, hogy elveszteTTük őt! (Talán kivétel az az életerős fiatal, aki szerette az életet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!