Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Manapság miért szereti (majdne...

Manapság miért szereti (majdnem) minden fiú a menőzős k**vás lányokat?

Figyelt kérdés

Ha valamelyik lány telelefonozás helyett általában olvas meg ilyenek, az már rögtön fogyatékos lesz!?, vagy ha tanul és okos akkor stréber?!

Az ilyen r**ancok meg buták, csak ahoz értenek hogy menőzzenek, ki rakják magukat (amit nagyon nem érték) hetenként váltják a fiúkat, minden mondatba muszáj valami csúnya szót belerakniuk.

Miért jó ez a fiúk 80%-ának?

2019. nov. 11. 12:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Nem véletlenül fiúk. A férfiak nem ilyenek.
2019. nov. 11. 14:11
 12/18 A kérdező kommentje:

Rendben.

Köszönöm a válaszokat.

2019. nov. 11. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:
Én a maradék 20%-ba tartozok, egyáltalán nem az ilyeneket szeretem.
2019. nov. 11. 18:01
 14/18 anonim ***** válasza:
Orvostanhallgató vagyok, szóval általában véve értelmes nő vagyok, sokat tanulok. Ennek ellenére szoktam tetszeni férfiaknak, egyáltalán nem lenne gond párt találnom, ha akarnék. Akinek pedig nem tetszem, az sem szokott fogyatékosnak tartani amiatt, hogy nem valami primitív, ordenáré rbanc vagyok (más miatt esetleg, jogosan 😅).
2019. nov. 11. 18:56
 15/18 anonim ***** válasza:
61%

Valakit dugni kell.

Ugye nem kell részeleteznem, hogy arra miértnem Téged akarnak jobban?

2019. nov. 11. 19:23
 16/18 anonim ***** válasza:
akkor küldesz cicis képet?
2019. nov. 11. 23:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mert pl nem látják okosnak és könnyűnek találják becserkészni? Meg pl lehet , hogy okos, vagy nem okos ,de sugárzik róla az önbizalom, meg hogy úgy rendben van magával,és akiknek pl nincs nagyon sok okosságuk, azok pl viszont megpróbálnak 120%-ot teljesíten külsőben. Tehát csakúgy csillognak-ragyognak. Nagyon jó csajos, dögös, szexi energiákat sugároznak magukból talán, és akkor gondolják talán, nagyon szép, kívánatos (?) a külleme, akkor lehet jó lenne az ágyban is. (?)
2019. nov. 11. 23:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyugodj le, snowflake. Semmivel sem vagy több ezeknél a lányoknál, baromságokat beszélsz, ráadásul a helyesírás sem megy. (“Ahoz, ki rakják”)
2019. nov. 12. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!