Miért jó nyitás előtt már 20 perccel sorban állni?
Figyelt kérdés
Gyakran látom, hogy bolt előtt, orvosnál, de nálunk pl. szombatonként jőn egy árus kocsi hentesáruval 9:00kor, és 5-6 ember már fél 9-kor ott béget a sorban. Meg tudná olyan magyarázni aki hasonlóan tesz?2019. nov. 6. 14:45
11/12 anonim válasza:
Tegnap ugrottam ki a Kálvinon az egyik kajáldába ebédért, 12:10 körül járt az idő, a legtöbb helyen már az utcán volt a sor vége. Megfogadtam, hogy legközelebb korábban megyek, akár nyitásra, nincs időm/kedvem 20-30 perceket várni a kajámra. :DD
Amúgy nálunk nem hentesárus, hanem pékárus autó járt, és csomószor korábban jött, úgyhogy ja, már negyed-fél órával korábban ki kellett állni, ha valaki nagyon onnan akart kenyeret venni.
Nem mindenkinek szabad az egész napja.
12/12 anonim válasza:
Én reggel a meló előtt szoktam látni sorban álló embereket üzletek előtt, de szerintem ez érthető. Gondolom, hogy még a munkakezdés előtt venni akar valamit, utána siet a munkahelyére. Nem teheti meg, hogy akkor menjen oda, amikor már tart a munkaideje vagy alig van pár perce hátra, hogy beérjen, mert előtte már vannak tízen a sorban a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!