Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó nyitás előtt már 20...

Miért jó nyitás előtt már 20 perccel sorban állni?

Figyelt kérdés
Gyakran látom, hogy bolt előtt, orvosnál, de nálunk pl. szombatonként jőn egy árus kocsi hentesáruval 9:00kor, és 5-6 ember már fél 9-kor ott béget a sorban. Meg tudná olyan magyarázni aki hasonlóan tesz?

2019. nov. 6. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Tegnap ugrottam ki a Kálvinon az egyik kajáldába ebédért, 12:10 körül járt az idő, a legtöbb helyen már az utcán volt a sor vége. Megfogadtam, hogy legközelebb korábban megyek, akár nyitásra, nincs időm/kedvem 20-30 perceket várni a kajámra. :DD

Amúgy nálunk nem hentesárus, hanem pékárus autó járt, és csomószor korábban jött, úgyhogy ja, már negyed-fél órával korábban ki kellett állni, ha valaki nagyon onnan akart kenyeret venni.

Nem mindenkinek szabad az egész napja.

2019. nov. 7. 08:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Én reggel a meló előtt szoktam látni sorban álló embereket üzletek előtt, de szerintem ez érthető. Gondolom, hogy még a munkakezdés előtt venni akar valamit, utána siet a munkahelyére. Nem teheti meg, hogy akkor menjen oda, amikor már tart a munkaideje vagy alig van pár perce hátra, hogy beérjen, mert előtte már vannak tízen a sorban a boltban.
2020. febr. 8. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!