Miért jó nyitás előtt már 20 perccel sorban állni?
Én bankban szoktam ezt csinálni.
Mivel dolgozok, szeretnék minél hamarabb végezni, hogy ne 2 órát kelljen késnem.
Orvosnál meg kvázi muszáj, nálunk 7-kor kezdődik a rendelés (háziorvos), de 6 után már el lehet felejteni a sorszámot, addigra elfogynak.
Én azért "bégetek" a sorban, mert nem mindegy, hogy 9:00-kor sorra kerülök és 10:00-ra bent vagyok a dolgozóban, vagy elszaródik az egész délelőttöm vagy az egész napom és felhalmozódnak a feladataim.
Vagy például járunk haverokkal, munkatársakkal menüs étterembe, Ha 11:40 előtt ott vagy, akkor kis várakozás után kapod a menüt. Ha 12:00 után pár perccel érsz oda, akkor már se hely nincsen, se menü.
De ugyanez egy másik helyen. 11:40-kor még éppen csak állnak előttünk. De mire sorra kerülünk 5 perc múlva a sor már az utcán áll, és mire mi megkajálunk a másik még akkor adja le a rendelését. Azért nem mindegy.
VAgy munkatársam betegsége miatt speckó pékségbe jár, kis családi vállalkozás, ha nem vagy ott nyitásra, akkor gyakorlatilag kár is sorba állnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!