Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Néha kimarad nekem egy fél...

Néha kimarad nekem egy fél óra, mintha az óra mutatója nem egy perccel mozdulna el, hanem átugrana fél órát. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Például bemegyek a fürdőszobába megmosni a fogam. Bemegyek, fogkrémet nyomok stb, és tényleg nem csinálok semmi mást. Ennek a folyamatnak kb öt perc alatt kéne végbe mennie, és mégis, amikor kijövök a fürdőből, azt látom, hogy eltelt legalább huszonöt perc. Ez mégis mitől van? Miért gyorsul fel ennyire az idő? Vagy mi történik ez idő alatt?

#időugrás #időkimaradás #eltűnő idő
2017. jan. 27. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre rengeteg indok lehet a mentális betegségektől kezdve a figyelmetlenségig. Ha leírsz pár plusz információt, akkor megpróbálom megtippelni mi lehet. :)
2017. jan. 28. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Elmerülsz a gondolataidban, "lefagysz". Mindenkivel előfordul.
2017. jan. 28. 04:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Könnyen a végére járhatsz, ha beteszel egy kamerát a fürdőszobába ilyenkor. Az méri az idő, és visszanézheted rajta, hogy mit csináltál. Ez alapján objektív képet kapsz.

Könnyen lehet, hogy csak a szubjektív időérzékelés csapdájába esel ilyenkor.

2017. jan. 28. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
62%
Menj el dolgozni, mondjuk biztonsági őrnek, ott nem lesz ilyen gondod. Ott pont fordítva van, dolgozol fél órát, ránézel az órára és két perc telt el.
2017. jan. 30. 00:33
 5/5 anonim ***** válasza:

ilyenkor szerintem a másik személyiséged kiveri a csapba a gyíkját.

ha végzett,akkor visszatérsz te és mosod tovább a fogad.

2017. márc. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!