Milyen függőséged, káros szenvedélyed van?
Figyelt kérdés
Pl cigizés?2019. nov. 6. 00:14
11/23 anonim válasza:
Sorozatfüggőség. De ez már a betegebb fajtából. Éjszaka felriadok mert nem tudok meglenni nélküle. Egésznap ezt nézem. Mindent hanyagolok miatta. Ha pedig ki jön egy új rész az olyan mintha egy drogfüggőnek egy újabb kokain adag. Felpörgök tőle. Ha pedig nem azt nézem akkor visszaesek a depresszióba.
14/23 anonim válasza:
Amúgy itt mi alapján pontozzák le pl.azt aki internetfüggő? :D hisz nem ez volt a kérdés hogy kinek milyen függősége van? Jáj emberek...🤦♂️🤦♂️🤦♂️
15/23 anonim válasza:
#14 Trollok akik erre élveznek.
17/23 anonim válasza:
Gyakorikerdesek,cigi,kávé,kóla.
Jó lenne mindegyiket csökkenteni.
18/23 anonim válasza:
Gyakori Kérdések, Youtube. Tudom ,hogy mindkettő nélkül jobban érzem magam, de valahogy mégis mindig visszatalálok :)
19/23 anonim válasza:
Kéz- és lábtördelés, de a rohadt sok stressz miatt képtelen vagyok leszokni, pedig már egy jó ideje próbálkozom.
20/23 anonim válasza:
Alkoholista vagyok.
Most is részeg, és nem viccelek. De nem kérek segítséget, mert legalább ilyenkor jól érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!